μπουλινγκ
Με ασθενοφόρο ο 16χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σύμφωνα με την ΕΡΤ συνέβη χθες εντός σχολικού συγκροτήματος στις Συκιές.

Την ώρα του διαλλείματος, στον προαύλιο χώρο δύο μαθητές της Α΄ Λυκείου ήρθαν στα χέρια και αλληλοχτυπήθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα, ο ένας να τραυματιστεί πιο σοβαρά και να γεμίσει με αίματα.

Με ασθενοφόρο ο 16χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται προληπτικά στην παιδοχειρουργική κλινική με τραύμα στη μύτη.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο μαθητών και των γονιών τους και να υποβληθεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέαπολης – Συκεών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο