βερνικι
Γιατί ο ΕΟΦ ανακαλεί αυτό το βερνίκι νυχιών, τι εντόπισαν οι Αρχές.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας L241015 του Καλλυντικού προϊόντος Lady K nails Professional- Βερνίκι νυχιών λόγω του ότι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων δεν συμφωνούν ως προς το πιστοποιητικό σύνθεσης του προϊόντος, καθώς στα συστατικά δεν αναφέρεται η αιθυλική αλκοόλη.

Η εταιρεία GP PRODUCTS AE ως Υπεύθυνος Κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να αποσύρει την συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntantades
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών
Ανοίγει στα τέλη Μαρτίου η πλατφόρμα αιτήσεων – Ποιοι γονείς δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση και ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών