Βούλα
Συγκλονιστικές στιγμές από την ώρα του δυστυχήματος στην οικοδομή – Βίντεο ντοκουμέντο

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε δύο εργολάβους, οι οποίοι αναζητούνταν μετά το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην οδό Ερμού, στη Βούλα. Ένας 28χρονος χειριστής γερανοφόρου οχήματος, που εργαζόταν σε οικοδομή, έχασε τη ζωή του όταν ήρθε σε επαφή με ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν είχε ζητηθεί άδεια από τον ΔΕΔΔΗΕ για τη διακοπή του ρεύματος. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 09:00 το πρωί, όταν ο άτυχος εργαζόμενος πάρκαρε το γερανοφόρο όχημα μπροστά από την οικοδομή και επιχείρησε να ανυψώσει οικοδομικά υλικά στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, το μπράτσο του γερανού ακούμπησε σε υψηλής τάσης ηλεκτρικά καλώδια, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο εργαζόμενος εκτινάχθηκε από το μπροστινό μέρος του οχήματος στην καρότσα, προς το πίσω μέρος.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάνος Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι: «48ωρη γενική απεργία 27-28 Φλεβάρη - Θα τους κατεβάσουμε όλοι μαζί»
«Στην Πύλο, η Ευρώπη–φρούριο. Στα Τέμπη, το "πάμε κι όπου βγει"» - Συγκλονιστικό κάλεσμα από τον Πάνο Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι: «48ωρη γενική απεργία 27-28 Φλεβάρη - Θα τους κατεβάσουμε όλοι μαζί»
περιβάλλον
Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε ερευνητική μελέτη για περιβάλλον και κοινωνική δικαιοσύνη
Η φωνή της εκπαιδευτικής κοινότητας στο επίκεντρο πανεπιστημιακής έρευνας για περιβάλλον, αειφορία και κοινωνική ευθύνη.
Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε ερευνητική μελέτη για περιβάλλον και κοινωνική δικαιοσύνη