πατερας τεμπη
Μετά από λίγο αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά

Πολλές ήταν οι συγκινητικές στιγμές που καταγράφηκαν στην χθεσινή ιστορική απεργία και διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Η κυβέρνηση και το υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» τελικά κατάφεραν να αμαυρώσουν και αυτή την μεγάλη συγκέντρωση ρίχνοντας ορδές ΜΑΤ κατά διαδηλωτών που το μόνο που ζητούσαν ήταν δικαίωση και δικαιοσύνη, και όχι συγκάλυψη των ενόχων και των πραγματικών περιστατικών που έγινα στο έγκλημα στα Τέμπη.

Μάλιστα, πατέρας θύματος που έχασε το παιδί του στα Τέμπη, απευθύνεται πρόσωπο με πρόσωπο σε άνδρες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένοι απέναντι σε διαδηλωτές, λέγοντάς τους ότι «δεν έχουμε όπλα… δεν ήρθαμε να τσακωθούμε» και προσθέτοντας το πιο αυτονόητο: «Τι ζητάμε; Δικαίωση.. τιμωρία… δύο χρόνια τώρα.. το πιο απλό πράγμα Έγινε έγκλημα; πού είναι όλοι αυτοί που φταίνε;».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπασκετ
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων μπάσκετ 3x3 μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε την προκήρυξη των αγώνων καλαθοσφαίρισης 3x3 των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων μπάσκετ 3x3 μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Μητσοτάκης για αγρότες: «Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο τον έχει η τροχαία»
«Παράδοξο να μιλούν χωρίς να συζητούν - Τον πρώτο λόγο για τους δρόμους τον έχει η τροχαία», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης για αγρότες: «Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο τον έχει η τροχαία»