φέτα
Συνταγή με φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι και σουσάμι

Αυτή συνταγή με φέτα ψητή με ντοματίνια και μπούκοβο θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά συνταγής

  • 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
  • 3-4 ντοματίνια πλυμένα
  • 1/2 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες (προαιρετικά)
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • ελάχιστο αλάτι
  • ελιές για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τα ντοματίνια και την πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα και τα ντοματίνια. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε για 20′ σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό με ελιές της αρεσκείας σας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καστα
Το πεντανόστιμο φαγητό με κάστανα και ελιές της κρητικής κουζίνας που δεν θα χορταίνετε (Βίντεο)
Ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι, συνοδεύεται υπέροχα με κριθαράκι, πουρέ ή ακόμα και απλό, τραγανό ψωμί για «βούτες»
Το πεντανόστιμο φαγητό με κάστανα και ελιές της κρητικής κουζίνας που δεν θα χορταίνετε (Βίντεο)
skaki_chess_pionia.jpg
Γενική Συνέλευση Σάμου: Διαφωνίες για τις διαδικασίες και τα ζητήματα αξιολόγησης
Ενημέρωση για την Α΄ Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου - Απάντηση του Γιάννη Αρχοντούλη στο Δ.Σ. των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου
Γενική Συνέλευση Σάμου: Διαφωνίες για τις διαδικασίες και τα ζητήματα αξιολόγησης