mikroytsikos-portosalte
Επιμένει ο Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Είναι ρόλος, υπήρχε και στην κατοχή και στην δικτατορία με άλλα ονόματα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε, έκανε λόγο για έναν «ρόλο» που, όπως είπε, υπήρχε και σε προηγούμενες ιστορικές περιόδους.

Στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, όπου καλεσμένη ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, όπου ο Άρης Πορτοσάλτε είχε αναφερθεί στη στάση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή, κατά την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Για λόγους πολιτικού marketing, αρχηγός πολιτικού κόμματος σηκώθηκε όρθια, ύψωσε αριστερή γροθιά και δήλωσε "όχι στη συγκάλυψη" την ώρα της ψηφοφορίας. Αυτό το αντισυστημικό ρεύμα, που ξεκινά από το ΠΑΣΟΚ και φτάνει μέχρι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο τέλος θα οδηγήσει ξανά τον Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία», σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Ό,τι κι αν κάνει ο κύριος Πορτοσάλτε, ο κύριος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να επανεκλεγεί πρωθυπουργός. Είναι, όμως, ντροπιαστικό ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος να λειτουργεί ως φερέφωνο της εξουσίας και να μη σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε αιχμηρά: «Δεν εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, αλλά ως ρόλος. Είναι ο "πορτοσαλτισμός". Ένας ρόλος που υπήρχε και στη γερμανική κατοχή με άλλα ονόματα, υπήρχε και στη δικτατορία, και σήμερα εμφανίζεται ξανά, αυτή τη φορά με διαφορετικό μανδύα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Βαθμολογίες κάτω από τη βάση... να φάνε και οι κότες! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η καταστροφή στην πόλη της Γάζας από πανοραμική φωτογραφία
Γάζα: Σχέδιο του Ισραήλ για υποχρεωτικό εκτοπισμό 600.000 Παλαιστινίων – «Οδικός χάρτης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας»
Οι Ισραηλινές δυνάμεις καλούνται να προετοιμάσουν τη μεταφορά 600.000 Παλαιστινίων σε στρατόπεδο πάνω στα ερείπια της Ράφα – Σχέδιο μαζικού...
Γάζα: Σχέδιο του Ισραήλ για υποχρεωτικό εκτοπισμό 600.000 Παλαιστινίων – «Οδικός χάρτης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας»
foto_education_pencils.jpg
ΚΥΣΠΕ: Στο «τραπέζι» οι μετατάξεις, οι αιτήσεις Στελεχών Εκπαίδευσης και οι αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών
ΚΥΣΠΕ: Όλα όσα θα συζητηθούν
ΚΥΣΠΕ: Στο «τραπέζι» οι μετατάξεις, οι αιτήσεις Στελεχών Εκπαίδευσης και οι αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών
mixanografiko-2016_1.jpg
Πανελλήνιες 2025- Υπουργείο Παιδείας: Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
Οδηγός για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2025
Πανελλήνιες 2025- Υπουργείο Παιδείας: Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού