Πορτοσάλτε
Στην τελική, ποιος χρειάζεται να διαμαρτύρεται στους δρόμους και τις πλατείες όταν έχουμε τις υποδειγματικές αίθουσες του ελληνικού δικαστηρίου να δώσουν τη λύση;

Ο Άρης Πορτοσάλτε, αφοσιωμένος πάντα στην "όρθή ενημέρωση" της κόσμου, ένιωσε την ανάγκη να υπενθυμίσει στους πολίτες πού ακριβώς θα εκδικαστεί το πολύνεκρο σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών. Όχι στις συγκεντρώσεις, όχι στις πλατείες, αλλά στο… δικαστήριο.

Οι συγκεντρώσεις με κεντρικά συνθήματα «Δεν έχω οξυγόνο» και «Κανένα έγκλημα χωρίς τιμωρία» έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου σε πολλές πόλεις σε όλη την χώρα.

Οι κινητοποιήσεις αυτές, έρχονται μετά τα ηχητικά αρχεία ντοκουμέντα του 112 από την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν πως ορισμένα θύματα κατάφεραν να επιζήσουν της σύγκρουσης, αλλά τελικά έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που ξέσπασε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας τις συγκεντρώσεις, δήλωσε:

«Η εθνική τραγωδία των Τεμπών θα εκδικαστεί στο δικαστήριο, όχι στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος γιατί βλέπω ότι ξαναγυρίζει μια διαδικασία.

Η ελληνική δικαιοσύνη είναι έτοιμη να δικάσει, αλλά παρεμβάλλονται διάφοροι της υποστήριξης, λέω ότι η τραγωδία θα δικαστεί στο δικαστήριο και όχι στο πεζοδρόμιο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία