Συντάξεις 2027: Οι τρεις μεγάλες αλλαγές που έρχονται – Τι αλλάζει για 670.000 συνταξιούχους

Κοινωνία 0

Οργή των γιατρών στο Γεννηματάς - «Όχι κομμουνιστικά σε εμένα, είστε μειοψηφία» έλεγε ο Άδωνις (Video)

adonis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για την υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τα ράντζα και τις τραγικές υποδομές με ασανσέρ που γκρεμίζονται, διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι/ες στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου παρευρέθηκε ο Υπουργός Υγείας για την κοπή της πίτας, μετά από πρόσκληση της συντονίστριας της Γ’ Παθολογικής, Ματίνας Παγώνη.

Αντιμέτωπος με την οργή των εργαζομένων βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», προσκεκλημένος από την «γαλάζια» πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό Υγείας για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, μετά και τα περιστατικά με τα ασανσέρ του Ερυθρού Σταυρού και του Αγλαΐα Κυριακού, και όταν του επισημάνθηκαν τα περιστατικά ο κ. Γεωργιάδης ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους.

«Φοράς άσπρη μπλούζα. Άσε τον κομουνισμό απ’ έξω» επαναλάμβανε ο υπουργός Υγείας  στους γιατρούς που διαμαρτύρονταν.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στους υπόλοιπους γιατρούς που διαμαρτύρονταν τους κάλεσε να «σταματήστε τα κομμουνιστικά σε εμένα» προσθέτοντας:  «Είστε μειοψηφία, εμάς διάλεξε ο λαός».

«Καταγγέλλουμε τη Ματίνα Παγώνη -που είναι και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ- και τη ΔΑΚΕ που κάλεσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη που ακόμα και τώρα που τα νοσοκομεία είναι στη διάλυση και τα μετατρέπει σε ΤΕΠατζίδικα χωρίς να τους νοιάζει η υπόλοιπη τακτική λειτουργία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ξαναφέρνει υπουργό. Το είχε ξανακάνει το 2013 με τον Άδωνι, μετά με τον Πλεύρη και πάει λέγοντας» τονίζει το μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΓΝΑ Γεννηματάς, Αργύρης Χρίστου προσθέτοντας:

«Καταγγέλλουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη που τολμάει να έρχεται στα νοσοκομεία να λέει ότι όλα είναι εντάξει και να γκεμπελίζει». 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία