erithros
«Κάτω τα χέρια από κάθε νέο γιατρό και κάθε υγειονομικό που λέει την αλήθεια»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, υποστηρίζοντας ότι ο γιατρός, που μίλησε σε ΜΜΕ για το ατύχημα με τον ανελκυστήρα, ενημερώθηκε σήμερα προφορικά πως θα διεξαχθεί … «ΕΔΕ» εναντίον του από την διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας (προφανώς με εντολή της διοικήτριας).

Το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή ζητά από τους υπουργούς Υγείας, την διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, την διοικήτρια του νοσοκομείου και την διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας «να ανακαλέσουν άμεσα αυτήν την έκνομη αθλιότητα χυδαίου αυταρχισμού ενάντια στον συνάδελφο». «Σε διαφορετική περίπτωση εκτός από την καταγγελία των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης, θα υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες και νομικές ενέργειες ενάντια στα συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέτοιες αθλιότητες αυταρχισμού και φίμωσης» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή

Θέλουν να κάνουν … «ΕΔΕ» σε ειδικευόμενο γιατρό του νοσοκομείου «Ερυθρός» επειδή είπε σε ΜΜΕ την αλήθεια για το ατύχημα με τον ανελκυστήρα !

Οι εκπρόσωποι του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή στην ΕΓ της ΟΕΝΓΕ και στο ΔΣ της ΕΙΝΑΠ Τοσονίδου Δέσποινα, Παπανικολάου Πάνος, Κοσμοπούλου Όλγα, Καταραχιάς Κώστας

Η αθλιότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, της διοικήτριας του ΝΕΕΣ αλλά και της (ορισμένης από την κυβέρνηση) διευθύντριας ιατρικής υπηρεσίας δεν έχει όρια.

Μετά το σοβαρό συμβάν με τον ανελκυστήρα, ένας ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου μίλησε σε ειδησεογραφικό site λέγοντας τα τελείως αυτονόητα : πως είχαμε τραυματισμούς από την πτώση του ανελκυστήρα, πως το κτήριο είναι παμπάλαιο με εξοπλισμό επίσης παμπάλαιο, πως υπήρξαν πολλές φορές στο παρελθόν διάφορα συμβάντα δυσλειτουργίας του συγκεκριμένου ανελκυστήρα με τον οποίο μεταφέρονται ασθενείς καθημερινά προς και από τα χειρουργεία και πως χρειάζονται άμεσα μέτρα για το κτήριο και για τον εξοπλισμό του ώστε να αποφευχθούν ακόμα χειρότερα δυστυχήματα στο μέλλον (το ηχητικό με αυτά που είπε ο γιατρός εδώ https://www.zougla.gr/greece/ptosi-asanser-ston-erythro-stavro-treis-travmaties/  ).

Σήμερα Παρασκευή 10/1/25 ο γιατρός ενημερώθηκε προφορικά πως θα διεξαχθεί … «ΕΔΕ» εναντίον του από την διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας (προφανώς με εντολή της διοικήτριας).

Προειδοποιούμε τους υπουργούς Υγείας, την διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, την διοικήτρια του νοσοκομείου και την διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας να ανακαλέσουν άμεσα αυτήν την έκνομη αθλιότητα χυδαίου αυταρχισμού ενάντια στον συνάδελφο. Σε διαφορετική περίπτωση εκτός από την καταγγελία των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης, θα υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες και νομικές ενέργειες ενάντια στα συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέτοιες αθλιότητες αυταρχισμού και φίμωσης.

Η «ομερτά» είναι «νόμος» της μαφίας. Δεν θα περάσει.

Η δικαιολογία «εκτελούσα εντολές» έχει απορριφθεί ήδη από την δίκη της Νυρεμβέργης.

Κάτω τα χέρια από κάθε νέο γιατρό και κάθε υγειονομικό που λέει την αλήθεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΠΕΙ
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Η Πρώτη Αγκαλιά» Ενημερωτική Εκδήλωση για την Αναδοχή και τον Εθελοντισμό
Πανεπιστήμιο Πειραιώς- Κεντρικό κτήριο- Αίθουσα Συνεδρίων – (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) - Τρίτη 10 Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 14:00
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Η Πρώτη Αγκαλιά» Ενημερωτική Εκδήλωση για την Αναδοχή και τον Εθελοντισμό
bullying
«Το σχολείο οφείλει να είναι χώρος ασφάλειας, εμπιστοσύνης και δημοκρατίας»
«Γιατί η βία δεν εμφανίζεται ξαφνικά, ούτε γεννιέται αποκλειστικά μέσα στους τοίχους του σχολείου»
«Το σχολείο οφείλει να είναι χώρος ασφάλειας, εμπιστοσύνης και δημοκρατίας»
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Συμμετοχή σε Διεθνές Εντατικό Πρόγραμμα Erasmus+ για την ένταξη στην εκπαίδευση μέσω εκπαιδευτικού βίντεο
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Διεθνές Εντατικό Πρόγραμμα Erasmus+ για την ένταξη στην εκπαίδευση μέσω εκπαιδευτικού βίντεο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Συμμετοχή σε Διεθνές Εντατικό Πρόγραμμα Erasmus+ για την ένταξη στην εκπαίδευση μέσω εκπαιδευτικού βίντεο