Βίαιη επίθεση με σιδερένια βέργα δέχθηκε μια 29χρονη κοπέλα, την ώρα που στα Εξάρχεια, όταν άγνωστος άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι.
Όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι (20/12) στις 16:00, επί της οδού στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια. Η 29χρονη δέχτηκε επίθεση από 33χρονο, ο οποίος την χτύπησε με σιδερένια βέργα στο πίσω και στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού της.
Η 29χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ενώ, εις βάρος του 33χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο 33χρονος δράστης, ο οποίος φαίνεται ότι δεν γνώριζε την άτυχη κοπέλα, είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο συνελήφθη ξανά, αυτήν τη φορά για απόπειρα βιασμού. Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, αλλά αποφασίσθηκε να αφεθεί ελεύθερος.
Η κοπέλα, μετά την άγρια επίθεση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τους γιατρούς η 29χρονη κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ