Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για τον μόνιμο διορισμό 4.789 εκπαιδευτικών και μουσικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας

Κοινωνία 0

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Γιος της 60χρονης: «Αν το μαχαίρι είχε βρει τον αδελφό μου πιο κάτω, θα ήταν νεκρός»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο γιος της 60χρονης

Ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο 29χρονος γιος της 60χρονης, που τραυματίστηκε από τον 46χρονο δολοφόνοκαι σύζυγο της μητέρας του, όταν μπήκε μπροστά για να την προστατέψει από την θανάσιμη μαχαιριά που δέχθηκε.

Ο άλλος γιος της γυναίκας στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως το ζευγάρι «δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα κάποιες φορές είχανε κάποιες λογομαχίες αλλά όλα ήταν σε φυσιολογικό πλαίσιο. Κάνεις δεν περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη αυτή η σχέση».

Για την τραγωδία που σημειώθηκε στην οικογένειά του, είπε: «Εάν τον είχε βρει το μαχαίρι πιο κάτω θα θρηνούσαμε και αυτόν» και υποστήριξε πως «ο άνθρωπος αυτός δεν την μαχαίρωσε απλά την ξεκοίλιασε» καθώς όπως τόνισε δεν ήταν μια απλή μαχαιριά αλλά ο άνδρας είχε σκοπό να την σκοτώσει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολικές εκδρομές: Ο καθηγητής μπορεί να πάρει το κινητό από τα χέρια του μαθητή και να το κλείσει

Αρχαιολογικό μυστήριο στο Φάληρο: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι σε μαζικό τάφο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία