gynaikoktonia
«Το είπαμε στην Αστυνομία, αλλά δεν έκανε κάτι, δυστυχώς»

Το τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη Δώρα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Αγρίνιο, λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι.

Ο αρραβωνιαστικός της γυναίκας μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι ο δράστης απειλούσε τη 43χρονη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν στα καλά του».

«Αυτός την απειλούσε με μαχαίρι και έπαιρνε χάπια, δεν ήταν στα καλά του. Το είπαμε στην Αστυνομία, αλλά δεν έκανε κάτι, δυστυχώς. Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να πάει στη φυλακή, ούτε πουθενά, όπως σκότωσε πρέπει να πληρώσει και αυτός. Πήρε μια αθώα ψυχή», είπε.

Ερωτηθείς εάν η αδελφή του δράστη έχει επικοινωνήσει μαζί τους, απάντησε: «Το συγγνώμη τι να μου κάνει, δεν μπορεί να τη φέρει πίσω».

Στη μια περίπου το μεσημέρι ο δράστης πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Λίγη ώρα νωρίτερα, το θύμα της γυναικοκτονίας, η 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, κηδεύονταν στο Δοκιμι Αγρινίου, το χωριό καταγωγής της σε πολύ βαρύ κλίμα και με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν την οργή τους για τον δράστη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)
Αυστηρές ποινές από 1η Ιανουαρίου: Η ΑΑΔΕ «χτυπά» τους ασυνεπείς υπαλλήλους
Η ΑΑΔΕ εισάγει προσωπικές κυρώσεις για καθυστερήσεις στις δηλώσεις αποδοχών – Πρόστιμα και αυστηρό χρονοδιάγραμμα για όλους τους υπόχρεους
Αυστηρές ποινές από 1η Ιανουαρίου: Η ΑΑΔΕ «χτυπά» τους ασυνεπείς υπαλλήλους