Κέντρο Υγείας στην Κατερίνη
Στο νοσοκομείο δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα

Υγρό από το ακτινολογικό χύθηκε στο Κέντρο Υγείας του Λιτοχωρίου, στην Κατερίνη, με συνέπεια δύο εργαζόμενοι ιδιωτικής εταιρείας να μεταφερθούν σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο εργαζόμενοι ιδιωτικής εταιρείας  πραγματοποιούσαν εργασίες για την επισκευή του ακτινολογικού. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχάνημα έπεσε και χύθηκε το υγρό του, με συνέπεια τα δύο άτομα να διακομιστούν στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα το Κέντρο Υγείας έχει εκκενωθεί από τις αρμόδιες αρχές, έως ότου προχωρήσουν στην πλήρη καθαρισμό του χώρου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εοππεπ
Στο Instagram ο ΕΟΠΠΕΠ: Άμεση ενημέρωση για εξετάσεις, πιστοποιήσεις, ΣΑΕΚ, εκπαιδευτές και συμβούλους
Ο ΕΟΠΠΕΠ κάνει είσοδο στο Instagram και αλλάζει τον τρόπο ενημέρωσης για εξετάσεις, πιστοποιήσεις και επαγγελματικά δικαιώματα.
Στο Instagram ο ΕΟΠΠΕΠ: Άμεση ενημέρωση για εξετάσεις, πιστοποιήσεις, ΣΑΕΚ, εκπαιδευτές και συμβούλους