Γυναικοκτονίες
George Vitsaras / SOOC
«Μας έλεγε ότι θα την παντρευτεί, ότι περνάνε πολύ καλά και ότι ”βρήκα τον άνθρωπό μου”. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον σκότωσε».

Η αδερφή της Γαρυφαλλιάς μίλησε στο Mega για τον ξυλοδαρμό της 41χρονης από τον πρώην σύντροφό της στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πώς η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων της, για να σωθούν ζωές.

«Τουλάχιστον έτσι πιστευτούμε ότι δεν έφυγε άδικα κι ότι θα βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους μας», είπε η αδελφή της Γαρυφαλλιάς.

Η ίδια προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει όλα όσα έγιναν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Όταν η αδερφή της δέχτηκε άγρια επίθεση σε πάρκινγκ ξενοδοχείου.

«Είναι αυτό που ακούς και λες ”μα καλά δεν μιλούσε; μα καλά δεν άκουσε κάποιος να πει κάτι;” και ξαφνικά έρχεσαι και το ζεις κι ακούς τόσα πράγματα, που δεν ξέρεις αν πραγματικά τα ζεις εσύ ή απλά έρχονται γύρω σου».

Είναι σίγουρη, όπως λέει, πως αν όλοι εκείνοι που είχαν δει την κακοποίηση και με παθητικότητα προσποιούνταν ότι δεν ήξεραν τα όσα περνούσε η Γαρυφαλλιά, μένοντας απαθείς, αδιάφοροι και απλοί παρατηρητές, είχαν μιλήσει σήμερα η αδερφή της, θα ζούσε.

«Είναι αδιανόητο για εμένα να ακούσεις κάποιον να φωνάζει ή να βλέπεις κάποιον να χτυπάει κάποιον άλλον και να μην κάνεις κάτι».

Τι είπε ο πατέρας του 49χρονου

Ο καθ’ ομολογία δράστης έμαθε για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πατέρας του λέει στο Live News πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του:

«Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, τι συνέβη και πώς. Έγινε ένας διαπληκτισμός και σπρώχτηκε και εξελίχθηκε κακώς», ανέφερε ο πατέρας του δράστη.

«Μας έλεγε ότι θα την παντρευτεί, ότι περνάνε πολύ καλά και ότι ”βρήκα τον άνθρωπό μου”. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον σκότωσε».

Από την πρώτη στιγμή ο 49χρονος επαναλαμβάνει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στη Γαρυφαλλιά. Οι κινήσεις του, όμως, και κυρίως τα χτυπήματα στο θύμα, ήταν αδύνατον να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο 14χρονη στο Ρέθυμνο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε γλέντι
Η ανήλικη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση της κατάστασής της.
Στο νοσοκομείο 14χρονη στο Ρέθυμνο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε γλέντι
σιασος
Ιστορική επίσκεψη της Προέδρου του Yale στο ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του Peter Salovey σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη της νέας Προέδρου του Yale εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και το...
Ιστορική επίσκεψη της Προέδρου του Yale στο ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του Peter Salovey σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών
nipiagogeio
Πρωτοφανής παρέμβαση: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «κατάσχεση αιθουσών» νηπιαγωγείων πριν καν τη λήξη του διδακτικού έτους
Καταγγελία για αυθαιρεσία του Δήμου Αθηναίων στα νηπιαγωγεία
Πρωτοφανής παρέμβαση: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «κατάσχεση αιθουσών» νηπιαγωγείων πριν καν τη λήξη του διδακτικού έτους
σχολική τάξη, σχολείο, θρανία, καρέκλες, πίνακας, μαυροπίνακας
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε Γυμνάσιο της Λάρισας – Έδειραν 15χρονη και ανέβασαν βίντεο στο Instagram
Σύμφωνα με την καταγγελία, η δράστιδα της επιτέθηκε βίαια, ενώ δύο ακόμα ανήλικοι φέρονται να συμμετείχαν στην πράξη — ο ένας κρατούσε τη 15χρονη...
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε Γυμνάσιο της Λάρισας – Έδειραν 15χρονη και ανέβασαν βίντεο στο Instagram