Γυναικοκτονίες
George Vitsaras / SOOC
«Μας έλεγε ότι θα την παντρευτεί, ότι περνάνε πολύ καλά και ότι ”βρήκα τον άνθρωπό μου”. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον σκότωσε».

Η αδερφή της Γαρυφαλλιάς μίλησε στο Mega για τον ξυλοδαρμό της 41χρονης από τον πρώην σύντροφό της στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πώς η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων της, για να σωθούν ζωές.

«Τουλάχιστον έτσι πιστευτούμε ότι δεν έφυγε άδικα κι ότι θα βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους μας», είπε η αδελφή της Γαρυφαλλιάς.

Η ίδια προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει όλα όσα έγιναν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Όταν η αδερφή της δέχτηκε άγρια επίθεση σε πάρκινγκ ξενοδοχείου.

«Είναι αυτό που ακούς και λες ”μα καλά δεν μιλούσε; μα καλά δεν άκουσε κάποιος να πει κάτι;” και ξαφνικά έρχεσαι και το ζεις κι ακούς τόσα πράγματα, που δεν ξέρεις αν πραγματικά τα ζεις εσύ ή απλά έρχονται γύρω σου».

Είναι σίγουρη, όπως λέει, πως αν όλοι εκείνοι που είχαν δει την κακοποίηση και με παθητικότητα προσποιούνταν ότι δεν ήξεραν τα όσα περνούσε η Γαρυφαλλιά, μένοντας απαθείς, αδιάφοροι και απλοί παρατηρητές, είχαν μιλήσει σήμερα η αδερφή της, θα ζούσε.

«Είναι αδιανόητο για εμένα να ακούσεις κάποιον να φωνάζει ή να βλέπεις κάποιον να χτυπάει κάποιον άλλον και να μην κάνεις κάτι».

Τι είπε ο πατέρας του 49χρονου

Ο καθ’ ομολογία δράστης έμαθε για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πατέρας του λέει στο Live News πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του:

«Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, τι συνέβη και πώς. Έγινε ένας διαπληκτισμός και σπρώχτηκε και εξελίχθηκε κακώς», ανέφερε ο πατέρας του δράστη.

«Μας έλεγε ότι θα την παντρευτεί, ότι περνάνε πολύ καλά και ότι ”βρήκα τον άνθρωπό μου”. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον σκότωσε».

Από την πρώτη στιγμή ο 49χρονος επαναλαμβάνει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στη Γαρυφαλλιά. Οι κινήσεις του, όμως, και κυρίως τα χτυπήματα στο θύμα, ήταν αδύνατον να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διατροφή
Η σκοτεινή πλευρά των «υγιεινών» σνακ: Πώς κάποια φυτικά τρόφιμα ανεβάζουν επικίνδυνα τη χοληστερίνη
Δεν είναι πάντα το τι τρώμε το πρόβλημα, αλλά το πώς παρασκευάζεται – Τι προειδοποιούν οι ειδικοί για τα επεξεργασμένα λαχανικά
Η σκοτεινή πλευρά των «υγιεινών» σνακ: Πώς κάποια φυτικά τρόφιμα ανεβάζουν επικίνδυνα τη χοληστερίνη
συνοδος πρυτανεων
Αρχίζει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, στο Βόλο, η 110η Σύνοδος Πρυτάνεων
Προεδρεύων ο Καθηγητής Χαράλαμπος Μπιλλίνης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα άλλα 2 μέλη του Προεδρείου της Συνόδου, είναι ο Πρύτανης του...
Αρχίζει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, στο Βόλο, η 110η Σύνοδος Πρυτάνεων
μαθητές στο σχολείο
Νηπιαγωγείο: Ποιοι μαθητές δεν θα πάνε φέτος στο Δημοτικό - Η παγίδα στις απουσίες
Εγγραφές 2026: Ποια παιδιά «κόβονται» από την Α' Δημοτικού και παραμένουν στο Νηπιαγωγείο
Νηπιαγωγείο: Ποιοι μαθητές δεν θα πάνε φέτος στο Δημοτικό - Η παγίδα στις απουσίες