xylodarmos
Η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της κατέληξε στο ΚΑΤ

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε, αφού κατέληξε η 41χρονη Γρυφαλλία, η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 49χρονο σύντροφό της στην Πάτρα.

Παρά το βαρύ πένθος της, η οικογένεια της πήρε τη γενναία απόφαση να χαρίσει ζωή με τον θάνατο του παιδιού της, προχωρώντας στη δωρεά οργάνων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Γαρυφαλλιά μας έχασε την δύσκολη και γενναία μάχη που έδινε από τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας καθώς ενημερωθήκαμε ότι έχει επέλθει ο εγκεφαλικός της θάνατος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΚΑΤ και του Αγίου Ανδρέα που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτή την άνιση μάχη που έδινε η κόρη και αδερφή μας.

Στην πιο δύσκολη και σκληρή στιγμή μας, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη της Γαρυφαλλιτσας μας προσφέροντας τη δυνατότητα για ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς των οργάνων της.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκατοικούσε στην Πάτρα, και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συμβεί ανάλογο άγριο περιστατικό. Τη νύχτα του ξυλοδαρμού, η γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι και έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Ο άνδρας έμαθε το όνομα του ξενοδοχείου και πήγε να την βρει. Ανέβηκε στο δωμάτιο και μόλις κατέβηκε της έστησε καρτέρι και την ξυλοκόπησε. Στην συνέχεια άρχισε να την χτυπάει βάναυσα στο κεφάλι και με κλωτσιές, ενώ η γυναίκα έπεσε με σφοδρότητα στο κράσπεδο και χτύπησε στο κεφάλι.

Αρχικά ο 49χρονος κάλεσε μόνος του το ΕΚΑΒ ισχυριζόμενος ότι βρήκε έτσι την πρώην σύντροφό του, πεσμένη, ωστόσο η αστυνομία δεν τον πίστεψε.

Ο 49χρονος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Ωστόσο μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο εναντίον του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Χίο: Στο Νοσοκομείο Παίδων έξι παιδιά – Με πολλαπλά κατάγματα τα πέντε
Αεροδιακομιδή ανήλικων μεταναστών στην Αθήνα υπό τον συντονισμό του ΕΚΑΒ – Συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς
Τραγωδία στη Χίο: Στο Νοσοκομείο Παίδων έξι παιδιά – Με πολλαπλά κατάγματα τα πέντε
τάξη, έδρα, πίνακας, μαυροπίνακας, τετράδια
Κέρκυρα: Κάλεσμα για μαζική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο ενάντια στα Πειραματικά σχολεία
Φορείς, εκπαιδευτικοί και γονείς καλούν σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στην Παλιά Νομαρχία, ζητώντας να μην κλείσουν τα σχολεία της γειτονιάς
Κέρκυρα: Κάλεσμα για μαζική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο ενάντια στα Πειραματικά σχολεία
Επιγραφή με το λογότυπο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ απαιτεί και πολιτική λύση
Είναι οδυνηρό και ελεεινό συνάμα να βλέπεις ανθρωπάρια που δεν μπορούν να αρθρώσουν λόγο, που πουλάνε νταηλίκι, να έχουν πλουτίσει, και αυτό όχι από...
Και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ απαιτεί και πολιτική λύση
ΜΑΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εξηγήσεις από το ΑΠΘ ζητά το Υπουργείο Παιδείας για τα επεισόδια – Διορία 48 ωρών
Μετά τα σοβαρά επεισόδια και τις 309 προσαγωγές, το Υπουργείο Παιδείας απαιτεί πλήρη ενημέρωση για το πάρτι και τα μέτρα ασφάλειας
Εξηγήσεις από το ΑΠΘ ζητά το Υπουργείο Παιδείας για τα επεισόδια – Διορία 48 ωρών