iereas
Ο ιερέας του χωριού κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης και την εξαφάνιση του πτώματος

Μια συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης μιας 75χρονης από τον Αλικιανό Χανίων, που καλύπτεται εδώ και δύο χρόνια από ένα πέπλο μυστηρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία στον ιερέα του χωριού και στο ζευγάρι των Τσέχων που εκτελούσαν εργασίες εκείνο το διάστημα στο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η γυναίκα φέρεται να παρασύρθηκε από το όχημα του ιερέα, ενώ διέσχιζε τον δρόμο προς το σπίτι του γιου της και στη συνέχεια οι τρεις κατηγορούμενοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν το ατύχημα, εξαφανίζοντας τα ίχνη αλλά και το πτώμα της 75χρονης.

Όπως είχε γράψει το zarpanews.gr, οι Αρχές το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία από τις μαρτυρίες αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, κατέληξαν στην εκδοχή που επιβεβαιώνει το σενάριο που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ο γιός της 75χρονης και η σύζυγός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΡΑΝ
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια
Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται στο Ιράν οι διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας, ενώ σε πολλές πόλεις σημειώνονται συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής.
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια
εκαβ
Κομοτηνή: Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν από σκάγια έπειτα από πυροβολισμούς «εθίμου»
Τα τραύματα προκλήθηκαν από σκάγια, χωρίς –μέχρι στιγμής– να υπάρχουν ενδείξεις για απειλή της ζωής τους.
Κομοτηνή: Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν από σκάγια έπειτα από πυροβολισμούς «εθίμου»