Thumbnail
Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, συγγενείς ενός 28χρονου από το Αγρίνιο, καταγγέλλουν πως μετά από το τροχαίο που είχε, έψαχναν για τον νεαρό κρεβάτι σε ΜΕΘ σε Αγρίνιο, Άρτα, Πάτρα και Πύργο

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει σημάνει «συναγερμός» για το ζήτημα διαχείρισης των κρεβατιών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του εγγράφου, που είχε στείλει στην Διοίκηση η υπεύθυνη της ΜΕΘ Ρίου Φωτεινή Φλίγκου, από την εφημερίδα «Γνώµη», είχε επισημανθεί πώς κρατούν νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια στις κλινικές. Είχε δώσει δε, ως παράδειγμα μια γυναίκα, που παρέμενε επί 142 ημέρες στο Νοσοκομείο.

Από την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, συγγενείς ενός 28χρονου από το Αγρίνιο, καταγγέλλουν πως μετά από το τροχαίο που είχε, έψαχναν για τον νεαρό κρεβάτι σε ΜΕΘ σε Αγρίνιο, Άρτα, Πάτρα και Πύργο.

Το αποτέλεσμα ήταν, να τον πήγαιναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που τον μετέφεραν σε κρεβάτι της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, όπου εκεί κατέληξε.

Επί 5 ώρες, τον πήγαιναν και τον έφερναν. «Δεν υπάρχει δυστυχώς κράτος, δεν υπάρχουν νόμοι, είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα. Ο ανιψιός μου, είχε το τροχαίο την Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου. Ολόκληρο το Αγρίνιο, η Άρτα, τα Γιάννενα, η Πάτρα, το Ρίο δεν είχα μία ΜΕΘ για τον ανιψιό μου» κατήγγειλε ο θείος του παιδιού Δημήτρης Παπαηλίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο νεαρός Γιώργος Παπαηλίας τραυματίστηκε σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη, λίγο πριν τις 21:00 την Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ένα ΙΧ στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οικονομια
Δημοσιονομικό «παράθυρο» για νέες παροχές: Το πλεόνασμα και το ραντεβού με τη Eurostat
Κομβικό σημείο για τις εξελίξεις αποτελεί η ερχόμενη Τετάρτη, 22 Απριλίου, οπότε και η Eurostat θα ανακοινώσει τα επίσημα στοιχεία για την πορεία της...
Δημοσιονομικό «παράθυρο» για νέες παροχές: Το πλεόνασμα και το ραντεβού με τη Eurostat
moliv.jpg
Συνδικαλιστικές διώξεις στην εκπαίδευση: Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση στο Πάντειο
Ένα χρόνο μετά την υπόθεση Χοτζόγλου, εντείνεται η αντιπαράθεση για δικαιώματα, αξιολόγηση και εργασιακή ασφάλεια
Συνδικαλιστικές διώξεις στην εκπαίδευση: Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση στο Πάντειο
Νταντάδες της γειτονίας
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Το νέο δίχτυ φροντίδας για γονείς και βρέφη ανοίγει στις 24 Απριλίου
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αιτήσεις, ποσά και προϋποθέσεις
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Το νέο δίχτυ φροντίδας για γονείς και βρέφη ανοίγει στις 24 Απριλίου
μετρο
Άνεργοι: Πώς μετακινούνται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Νέα απόφαση για τα ΜΜΜ
Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Άνεργοι: Πώς μετακινούνται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Νέα απόφαση για τα ΜΜΜ