paidiki_xara
H πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στο μωράκι

Μωράκι ενός έτους τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην παιδική χαρά των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ανδρέα – Χιλής Αλεξανδρούπολης, όταν η πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω του. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το e-Evros.gr, το άτυχο παιδάκι υπέστη κακώσεις στο κρανίο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται από χθες. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πόρτα της παιδικής χαράς υπέστη ζημιές, γεγονός που προκάλεσε την πτώση της.

Οι αρμόδιοι του δήμου Αλεξανδρούπολης διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος και προχωρούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθέατρο
Για το δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ
«Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ορίζεται ως μια αλυσίδα εξεταστικών σταθμών με μοναδικό στόχο την είσοδο στο πανεπιστήμιο»
Για το δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ
παναγο
Παναγόπουλος: «Με έκαναν βορά επί εννέα ημέρες χωρίς να ξέρω το γιατί» - «Άλλο η ΠΑΣΚΕ, άλλο το ΠΑΣΟΚ»
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιάννης Παναγόπουλος για την υπόθεση των προγραμμάτων κατάρτισης της ΓΣΕΕ
Παναγόπουλος: «Με έκαναν βορά επί εννέα ημέρες χωρίς να ξέρω το γιατί» - «Άλλο η ΠΑΣΚΕ, άλλο το ΠΑΣΟΚ»
καταιγίδα, κακοκαιρία, έκτακτο δελτίου καιρού από την ΕΜΥ
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες - Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική
Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες - Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική