paidiki_xara
H πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στο μωράκι

Μωράκι ενός έτους τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην παιδική χαρά των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ανδρέα – Χιλής Αλεξανδρούπολης, όταν η πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω του. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το e-Evros.gr, το άτυχο παιδάκι υπέστη κακώσεις στο κρανίο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται από χθες. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πόρτα της παιδικής χαράς υπέστη ζημιές, γεγονός που προκάλεσε την πτώση της.

Οι αρμόδιοι του δήμου Αλεξανδρούπολης διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος και προχωρούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζεστη
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό
Η Ελλάδα ήδη βιώνει καλοκαίρια με μεγαλύτερη διάρκεια, υψηλότερες θερμοκρασίες και συχνότερες περιόδους ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς.
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό