ksekoukis
Ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα Π. Ξεκούκη - «Είμαι ομοφοβικός – Απορώ πώς πολλαπλασιάζονται, αφού δεν γεννούν»

Για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, το δημογραφικό πρόβλημα τις Ελλάδας, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι ομοφοβικός, λέγοντας ότι το φυσιολογικό είναι ο άνδρας να λατρεύει τη γυναίκα. 

Στη συνέχεια, εξήγησε τι είναι αυτό που τον ανησυχεί σχετικά με τους ομοφυλόφιλους: «Αυτό που με ανησυχεί είναι το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Ξέρετε ότι είμαστε 10 εκατ. Έλληνες και απέναντι 95 εκατ.; Τα 4 εκατ. είναι αλλοδαποί που τους βαφτίσαμε Έλληνες, άρα είμαστε 6 εκατ. Ξέρετε ότι σε 20 χρόνια θα είμαστε μόνο 3; Θα είμαστε διαλυμένοι και δε θα υπάρχει καθόλου Ελλάδα», είπε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης: «Με αυτό το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους θα αυξηθεί η Ελλάδα; Δε νομίζω. Τι βοηθούσε παραπάνω όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζούσαν αυτή τη ζωή που ζούσαν; Ποιος ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική προτίμηση του καθενός; Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν άλλου είδους ενδιαφέροντα, έχουν πάλι μαμά και μπαμπά. Εγώ είμαι ομοφοβικός, τους φοβάμαι όλους αυτούς γιατί μου αρέσουν οι γυναίκες. Τι να κάνουμε; Εγώ να δεις τι φοβία έχω. Το αυτό, αυτή, αυτός. Ας μην τα συζητάμε».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επίδομα μητρότητας
Η μητρότητα στην εκπαίδευση: Τα αιτήματα για ίσα δικαιώματα στις αναπληρώτριες
Παρέμβαση εκπαιδευτικών για την άρση ανισοτήτων στις άδειες και την προστασία της μητρότητας στον χώρο της εκπαίδευσης
Η μητρότητα στην εκπαίδευση: Τα αιτήματα για ίσα δικαιώματα στις αναπληρώτριες
paidikoi stathmoi.jpg
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το 2026–2027
Ξεκινά η διαδικασία για χιλιάδες οικογένειες – Τα εισοδηματικά κριτήρια, οι δικαιούχοι και το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το 2026–2027
epidomata OPEKA plirwmi Avgoustos
Επίδομα 409 ευρώ κάθε μήνα από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι το δικαιούνται και πώς γίνεται η αίτηση
Οικονομική στήριξη για ανασφάλιστους υπερήλικες χωρίς σύνταξη – Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια
Επίδομα 409 ευρώ κάθε μήνα από τον ΟΠΕΚΑ: Ποιοι το δικαιούνται και πώς γίνεται η αίτηση