Αχιλλέας Μπέος
Μπέος μετά τις χυδαιότητες κατά Κασσελάκη: «Έχω πολλούς φίλους με αυτόν τον προσανατολισμό»

Αντιδράσεις προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για τη ρητορική μίσους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@ς. Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Με νέα ανάρτηση του ο δήμαρχος Βόλου, έσπευσε να… ανασκευάσει τις προηγούμενες δηλώσεις του, τονίζοντας ότι έχει πολλούς φίλους με τον προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά «παραγγελία» γιούς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Έχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αναπληρώτρια εκπ/κός: Γιατί ανακλήθηκε η πρόσληψη της και πως σχετίζεται με την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα