εκαβ
Τη ζωή του έχασε ένας 63χρονος στην Κω

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου εταιρειών της «ΤΕΡΝΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», χειριστής στροβίλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Κω.

Ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε

Ο εργαζόμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου εργάζονταν προσωρινά στη Κω, προσήλθε κανονικά στην εργασία του στις 7 το πρωί αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Άμεσα του δόθηκαν πρώτες βοήθειες ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφων του στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου το προηγούμενο βράδυ μετά τη βάρδια βγήκαν να γευματίσουν.

Στην Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καταθέτει αυτή την ώρα στοιχεία για το τραγικό συμβάν ο διευθυντής της ΔΕΗ – ΑΣΠ ενώ δόθηκε εντολή για νεκροψία – νεκροτομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαίδευση
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Με άδεια η ιδιωτική εργασία – Τι προβλέπει ο νόμος
Δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης με αυστηρές προϋποθέσεις – Υποχρεωτική η έγκριση από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο πριν από κάθε δραστηριότητα
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Με άδεια η ιδιωτική εργασία – Τι προβλέπει ο νόμος
δασκάλα
Πώς μπορούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να εργαστούν νόμιμα στον ιδιωτικό τομέα
Επιπλέον εισόδημα για αναπληρωτές: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στο ιδιωτικό έργο – Όλος ο οδηγός
Πώς μπορούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να εργαστούν νόμιμα στον ιδιωτικό τομέα