Δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή το έμβρυο που κυοφορούσε η 34χρονη η οποία παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον 36χρονο σύζυγό της και το δύο χρονών παιδί τους.
Μάχη δίνουν η 34χρονη και ο 36χρονος
Μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν η 34χρονη και ο 36χρονος που παρασύρθηκαν μαζί με το δύο ετών παιδί τους από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα νέα που έρχονται ειδικά για την 34χρονη είναι δυσάρεστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε, ενώ θα χρειαστεί να κάνει νέο χειρουργείο.
Η 34χρονη βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησής της και λόγω του σοβαρού τραυματισμού της απέβαλε.
Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ενώ το 2χρονο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ