Σέρφερ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ανοιχτά της Κω

Σέρφερ εντόπισε πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα, στην Κω.

Ο σέρφερ που βρήκε το πτώμα, ανέβασε το περιστατικό στο κανάλι του στο YouTube. Ο συγκεκριμένος youtuber μάλιστα συνηθίζει να τραβάει με action camera τις περιπέτειές του στην Κω, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο σέρφερ, ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει την θάλασσα, στην περιοχή Λάμπη.

Ο σέρφερ κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Το Λιμενικό κλήθηκε, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα η σορός του άνδρα και δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Τι είπε ο σέρφερ

Ο σέρφερ, Διονύσης Μπαλτσής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για το περιστατικό. «Την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kite surf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», τόνισε ο σέρφερ.

Στην συνέχεια ανέφερε ο κ. Μπαλτσής: «Ήταν λευκός, φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά».

«Έχει έρθει από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στην θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε ο σέρφερ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αναπληρωτες
Αναπληρωτές: Αβεβαιότητα, στεγαστική κρίση και εργασιακή πίεση ενόψει της νέας χρονιάς
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί καλούνται και φέτος να καλύψουν πάγιες ανάγκες στα σχολεία, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στέγασης, μετακινήσεων και...
Αναπληρωτές: Αβεβαιότητα, στεγαστική κρίση και εργασιακή πίεση ενόψει της νέας χρονιάς
πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Τα περσινά στοιχεία δείχνουν νέα πίεση στα Τμήματα Φυσικής
Οι 684 κενές θέσεις του 2025, η ΕΒΕ και οι χαμηλές επιδόσεις στη Φυσική δημιουργούν προβληματισμό λίγο πριν από τις φετινές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Τα περσινά στοιχεία δείχνουν νέα πίεση στα Τμήματα Φυσικής
Παιδί με αυτισμό παίζει παιχνίδι
Αυτισμός: Ποια σημάδια εμφανίζονται νωρίς; Και πώς διαφοροποιούνται ανά ηλικία
Αν και η διάγνωση συνήθως τίθεται μετά τα 2 έτη, τα πρώτα σημάδια μπορούν να εμφανιστούν ήδη από τους πρώτους μήνες ζωής.
Αυτισμός: Ποια σημάδια εμφανίζονται νωρίς; Και πώς διαφοροποιούνται ανά ηλικία