Σέρφερ
Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ανοιχτά της Κω

Σέρφερ εντόπισε πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα, στην Κω.

Ο σέρφερ που βρήκε το πτώμα, ανέβασε το περιστατικό στο κανάλι του στο YouTube. Ο συγκεκριμένος youtuber μάλιστα συνηθίζει να τραβάει με action camera τις περιπέτειές του στην Κω, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο σέρφερ, ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει την θάλασσα, στην περιοχή Λάμπη.

Ο σέρφερ κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Το Λιμενικό κλήθηκε, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα η σορός του άνδρα και δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Τι είπε ο σέρφερ

Ο σέρφερ, Διονύσης Μπαλτσής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για το περιστατικό. «Την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kite surf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», τόνισε ο σέρφερ.

Στην συνέχεια ανέφερε ο κ. Μπαλτσής: «Ήταν λευκός, φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά».

«Έχει έρθει από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στην θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε ο σέρφερ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελέφαντες
Τραγωδία σε σαφάρι: Οι ελέφαντες ποδοπάτησαν 75χρονο Αμερικανό επιχειρηματία, προκαλώντας τον θάνατό του.
Όταν η φύση αντεπιτίθεται: Η άλλη πλευρά του κυνηγιού μεγάλων θηραμάτων
Τραγωδία σε σαφάρι: Οι ελέφαντες ποδοπάτησαν 75χρονο Αμερικανό επιχειρηματία, προκαλώντας τον θάνατό του.
nekros_ekab
Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 17χρονος σε σύγκρουση μηχανής με ασθενοφόρο στο Αλιβέρι
Η απώλεια ενός παιδιού 17 ετών δεν είναι απλώς ένα ακόμη περιστατικό – είναι μια πληγή που ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την πρόληψη, την εκπαίδευση...
Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 17χρονος σε σύγκρουση μηχανής με ασθενοφόρο στο Αλιβέρι
Εξετάσεις
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 17.932 μαθητές στη «μάχη» των εξετάσεων
Εξετάσεις από τα 12: Ευκαιρία ή πρώιμος ανταγωνισμός για χιλιάδες μαθητές;
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 17.932 μαθητές στη «μάχη» των εξετάσεων