Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=Fu6UcpE3tQQ at this time, please check again later.
Σέρφερ
«Ήξερα ότι ήταν το κύμα της ζωής μου»

Η Λόρα Ένεβερ κατέγραψε μια τεράστια επιτυχία, με την 31χρονη σέρφερ να «δαμάζει» ένα κύμα 13,3 μέτρων στο Οάχου της Χαβάης στις 22 Ιανουαρίου 2023. Το κατόρθωμά της επικυρώθηκε από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες την Πέμπτη σε μια εκδήλωση στο Σίδνεϊ.

«Ήξερα ότι ήταν μεγάλο και όταν απογειώθηκα κοίταξα κάτω και ήξερα ότι ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο κύμα που έχω “πιάσει” ποτέ», δήλωσε. «Ήξερα ότι ήταν το κύμα της ζωής μου», συνέχισε.

Η Λόρα Ένεβερ από την ηλικία των 11 ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο σερφ. Κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς νεανίδων και στη συνέχεια συμμετείχε στο World Surf League (WSL) Championship Tour για επτά χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=Fu6UcpE3tQQ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διόδια
Νέες αυξήσεις στα διόδια από σήμερα – Ακριβότερη η μετακίνηση για Ι.Χ. και φορτηγά
Ακριβότερα από σήμερα τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους – Δείτε τις νέες χρεώσεις
Νέες αυξήσεις στα διόδια από σήμερα – Ακριβότερη η μετακίνηση για Ι.Χ. και φορτηγά