Κως: Συνελήφθη 44χρονος που ασέλγησε στην 9χρονη ανιψιά της συντρόφου του
Είπε στη μητέρα της ότι ο 44χρονος σύντροφος της θείας της, την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της

Συνελήφθη 44χρονος που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 9χρονης ανιψιάς της συντρόφου του, στην Κω.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία και ανέφερε το περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε βάρος της κόρης της στις 29 Αυγούστου 2024. Καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, ο 44χρονος δεν είχε συλληφθεί. Όμως στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω σε βάρος του και έτσι προχθές το μεσημέρι, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω και συνελήφθη κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κόρη της 46χρονης, ηλικίας 9 ετών, είπε στη μητέρα της ότι ο 44χρονος σύντροφος της θείας της, βραδινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2024 την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όλα αυτά τα κατήγγειλε η μητέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:00 το βράδυ στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, το οποίο διενέργησε και τη σχετική προανάκριση για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βιβλίο
«Πολλαπλό Βιβλίο»: Η μεγάλη είσοδος των Εκδόσεων Λυσάρι στη νέα εποχή της εκπαίδευσης
Σχολικά βιβλία αλλάζουν εποχή: 12 εγχειρίδια και 3.500 ψηφιακά εργαλεία από τις Εκδόσεις Λυσάρι
«Πολλαπλό Βιβλίο»: Η μεγάλη είσοδος των Εκδόσεων Λυσάρι στη νέα εποχή της εκπαίδευσης
Πικροδάφνη σε σχολείο
Συναγερμός στα σχολεία για τις πικροδάφνες: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας
Επικίνδυνη «παγίδα» για τους μαθητές η πικροδάφνη – Τι πρέπει να κάνουν οι σχολικές μονάδες
Συναγερμός στα σχολεία για τις πικροδάφνες: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας
διαμαντοπουλου
Άννα Διαμαντοπούλου: «Είδα τα μαλλιά μου να ασπρίζουν σε μια νύχτα» – Η εξομολόγηση για τα χρόνια της κρίσης
«Πήγα στο αυτοκίνητο και έβαλα τα κλάματα» – Οι προσωπικές στιγμές πίεσης, οι επιθέσεις και οι ενοχές που σημάδεψαν την πορεία της
Άννα Διαμαντοπούλου: «Είδα τα μαλλιά μου να ασπρίζουν σε μια νύχτα» – Η εξομολόγηση για τα χρόνια της κρίσης