viasmos
Υπόθεση-σοκ από τον Κολωνό έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Ένας 44χρονος συνελήφθη στον Κολωνό από τις αρχές καθώς φέρεται να βίαζε μια 16χρονη φίλη του γιού του.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικού του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής., το βράδυ της Πέμπτης (22/8) και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της 16χρονης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απάτη
Πώς σπείρα τηλεφωνικών απατών ξεγέλασε δεκάδες πολίτες με πρόσχημα την «τροχαία»
Με δραματικά σενάρια και ψεύτικες ταυτότητες γιατρών και αστυνομικών, σπείρα εξαπατούσε κυρίως ηλικιωμένους σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Πώς σπείρα τηλεφωνικών απατών ξεγέλασε δεκάδες πολίτες με πρόσχημα την «τροχαία»
fuel pass
Fuel Pass 2026: Στη «μάχη» των αιτήσεων τα ΑΦΜ – Ποιοι υποβάλλουν δήλωση τη Μεγάλη Τετάρτη
Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία για την επιδότηση καυσίμων – Τα ποσά, οι τρόποι πληρωμής και οι «παγίδες» που μειώνουν την ενίσχυση
Fuel Pass 2026: Στη «μάχη» των αιτήσεων τα ΑΦΜ – Ποιοι υποβάλλουν δήλωση τη Μεγάλη Τετάρτη