Thumbnail
Από την άγρια επίθεση το θύμα έχασε τη σπλήνα του

Ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν οπαδοί άλλης ομάδας επιτέθηκαν σε φίλο του Πανιωνίου και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά.

Ο οπαδός του Πανιωνίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων που σύμφωνα με μαρτυρίες τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη σπλήνα του.

Ο άτυχος οπαδός που δέχθηκε πληθώρα χτυπημάτων είτε με τα χέρια είτε με διάφορα αντικείμενα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει τις επόμενες μέρες.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Στην Αλεξανδρούπολη ο Τσίπρας: Μήνυμα για πόλεμο, εξωτερική πολιτική και ακρίβεια
Ο Τσίπρας παρουσιάζει την «Ιθάκη» στον Έβρο με αιχμές για Μητσοτάκη και τις διεθνείς εξελίξεις
Στην Αλεξανδρούπολη ο Τσίπρας: Μήνυμα για πόλεμο, εξωτερική πολιτική και ακρίβεια