Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα ένα άτομο να δίνει μάχη για τη ζωή του και δύο ακόμη να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Συγκεκριμένα αργά χθες το βράδυ (τα Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν γύρω στις 23:00 του Σαββάτου), σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια Ελλήνων σε δύο σημεία της Γερμανικής πρωτεύουσας στο σταθμό του μετρό “Prenzlauer Allee” και σε ξενοδοχείο).
Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ τα υπόλοιπα εννιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:
- 1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
- 2 με βαριά και
- 9 με ελαφρούς τραυματισμούς.
Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Από ποια ώρα θα βρέχει σήμερα Τετάρτη στην Αττική
Alfavita Newsroom