Thumbnail
Όπως διαπιστώθηκε ενώ στον τιμοκατάλογο αναγραφόταν ότι η επιχείρηση χρησιμοποιεί ελαιόλαδο για τις τηγανητές πατάτες, κατά δήλωση του υπαλλήλου, χρησιμοποιείται ηλιέλαιο, το οποίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στην κουζίνα

Πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ σε γνωστό σουβλατζίδικο στην Κυψέλη επέβαλε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά από αγορανομικό έλεγχο που έγινε στις 28 Ιουλίου, οι επιθεωρητές της περιφέρειας διαπίστωσαν 5 παραβάσεις των κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας προϊόντων και Παροχής υπηρεσιών “ΔΙΕΠΠΥ” (Υ.Α. 91354/2017).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cibum.gr η μία παράβαση αφορούσε σε παραπλάνηση των καταναλωτών όσον αφορά το ελαιόλαδο. Όπως διαπιστώθηκε ενώ στον τιμοκατάλογο αναγραφόταν ότι η επιχείρηση χρησιμοποιεί ελαιόλαδο για τις τηγανητές πατάτες, κατά δήλωση του υπαλλήλου, χρησιμοποιείται ηλιέλαιο, το οποίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στην κουζίνα.

Επίσης, οι ελεγκτές διαπίστωσαν πως δεν αναγραφόταν για τα υπόλοιπα είδη γενικά το είδος των ελαίων και η χρήση τους, κατά παράβαση της παραγράφου 3Α του άρθρου 71 της Υ.Α. 91354/2017, ενώ για τα είδη σπανάκι, γύρος κοτόπουλο, καλαμαράκια και μπακαλιάρος δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο ότι ήταν κατεψυγμένα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko5-8.jpg
Αίγινα: 16χρονη έβγαλε μαχαίρι σε συμμαθητές της – Συνελήφθη και η μητέρα της
Σκηνές πανικού σε στάση λεωφορείου στην Αίγινα όταν 16χρονη έβγαλε μαχαίρι μπροστά στους συμμαθητές της
Αίγινα: 16χρονη έβγαλε μαχαίρι σε συμμαθητές της – Συνελήφθη και η μητέρα της
Βασίλης Κικίλιας, από το βήμα του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κικίλιας από Δελφούς: 57 εκατ. ευρώ για τη συγκράτηση στις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Ο Υπουργός Ναυτιλίας ανακοίνωσε 500 προσλήψεις στο Λιμενικό και μέτρα για τη συγκράτηση των τιμών στα εισιτήρια
Κικίλιας από Δελφούς: 57 εκατ. ευρώ για τη συγκράτηση στις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια