Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Το παιδί μου δεν αναπνέει» φώναζε η μητέρα

Σήμερα Τρίτη (6/8) θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή Πατρών η νεκροψία στο 15 μηνών βρέφος που «έσβησε» το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αμαλιάδα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Η πρώτη εκτίμηση για την αιτία θανάτου του αγοριού, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, είναι η εισρόφηση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Το αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ό,τι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ό,τι προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κλειστά σχολεία
Αγίου Πνεύματος 2026: Το τελευταίο «διάλειμμα» πριν την τελική μάχη των Πανελλαδικών – Πώς αλλάζει το πρόγραμμα
Ένα τριήμερο διαφορετικό για κάθε μαθητή
Αγίου Πνεύματος 2026: Το τελευταίο «διάλειμμα» πριν την τελική μάχη των Πανελλαδικών – Πώς αλλάζει το πρόγραμμα