vrefos
Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Μια τραγωδία χτύπησε μια οικογένεια στην Αμαλιάδα, όπου ένα βρέφος 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο της πόλης, τη Δευτέρα 5/8.

 

Πιο συγκεκριμένα, το βρέφος μεταφέρθηκε περίπου στη 13:00 μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) , από τη μητέρα του στο νοσοκομείο της πόλης με την ίδια να ενημερώνει σε κατάσταση σοκ τους γιατρούς πως το παιδί της… «δεν αναπνέει».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να μπορέσει να επαναφέρει το βρέφος στη ζωή.

«Οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η εκτίμηση είναι ότι πιθανόν πέθανε από εισρόφηση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι».

Συγκίνηση προκαλέι και η ανάρτηση ενός γιατρού του νοσοκομείου Αμαλιάδας για το βρέφος.

«Γιατί μας έφυγες Άγγελέ μου; Επί μιάμισι ώρα κόντρα σε χρόνους, κανόνες, αρχές, παλεύαμε να δούμε ένα σημάδι ζωής σου, για να συνεχίσουμε, ακόμα, να παλεύουμε και για μια ζωή ακόμα, αν χρειαζόνταν, αρκεί να γυρνούσες πίσω. Μάταια.... Εγώ, η Χαρά, η Ατζελίνα, η Νίκη, η Ζωή, η Γιώτα, όλοι μας δώσαμε τον αγώνα μας. Ήταν αγώνας ζωής για σένα αγγελούδι μου, αλλά, κατέληξε μάταιος, και μαύρος, για όλους μας...» έγραψε ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος και πρόσθεσε: «Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές.

Είμαστε όλοι πρώτα γονείς, και μετά γιατροί,νοσηλευτές και κλαίμε! Γιατί; Πανούργε Χάρε τι ζήλεψες από το αγγελούδι 15μηνων!! Καλό ταξίδι άγγελέ μου... Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το αγγελικό, ήσυχο γαλήνιο, γελαστό, ατάραχο, προσωπάκι σου, ως αρμόζει σε ενα Αγγελούδι... Συλλυπητήρια στους γονείς σου, και στην οικογένειά σου, από όλους εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διατροφή
Διαβήτης: Τι αλλάζει αν αντικαταστήσετε τις τροφές ζωικής προέλευσης με φυτικές
Φυτική διατροφή και διαβήτης: Πώς η απομάκρυνση από τα ζωικά προϊόντα μπορεί να βελτιώσει την υγεία
Διαβήτης: Τι αλλάζει αν αντικαταστήσετε τις τροφές ζωικής προέλευσης με φυτικές
finos_film
Final Four Euroleague: Η Φίνος Φιλμ εύχεται «Με τη νίκη!» σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Οι αθάνατοι ήρωες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου… ταξιδεύουν στο Άμπου Ντάμπι για να δώσουν ρυθμό στη μεγάλη μπασκετική «μάχη»!
Final Four Euroleague: Η Φίνος Φιλμ εύχεται «Με τη νίκη!» σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
γονεις
Αγώνας δρόμου στο Κερατσίνι την Κυριακή: Μαζική κινητοποίηση κατά της "OIL ONE" και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης
Αγώνας δρόμου στο Κερατσίνι για καθαρό αέρα και απομάκρυνση ρυπογόνων μονάδων
Αγώνας δρόμου στο Κερατσίνι την Κυριακή: Μαζική κινητοποίηση κατά της "OIL ONE" και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης
adedy
ΑΔΕΔΥ προς Μητσοτάκη: «Αιτία πολέμου» η κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο
ΑΔΕΔΥ: Πραγματική πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι «να μας επαναφέρει στις προ του 1911 καταστάσεις, όπου η εκάστοτε κυβέρνηση απέλυε τους Δημοσίους...
ΑΔΕΔΥ προς Μητσοτάκη: «Αιτία πολέμου» η κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο