peripoliko astinomia perama
Επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο

Ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, στο Ρέθυμνο.

Τι ανέφερε το θύμα

Νεαρός εργαζόμενος υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα, στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν την ώρα που ο νεαρός πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς την εργασία του.

Τότε δύο άτομα πάνω σε μηχανάκι φορώντας κράνη, του πέταξαν υγρό καυστικής μορφής στο πρόσωπο και έφυγαν. Ο νεαρός όπως υποστηρίζει δεν πρόλαβε να τους αναγνωρίσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η επίθεση άμεσα έγινε αντιληπτή από εργαζόμενους παρακείμενης επιχείρησης, που του παρείχαν άμεσα βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και κατά τις ίδιες πληροφορίες τα τραύματα που φέρει είναι ελαφρά και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά το περιστατικό και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δύο δράστες της επίθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας