ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Δείτε τα αποτελέσματα για τα voucher που χορηγεί η ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, το Mητρώο ωφελούμενων του νέου προγράμματος απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ για 50.000 ανέργους, στους ιστότοπους dypa.gov.gr και voucher.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ (Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Επίσης ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων των παρόχων πιστοποίησης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/metroo-parokhon-pistopoieses

Όσον αφορά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των παρόχων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, η προθεσμία λήγει την Τρίτη, 23 Ιουλίου και ώρα 23:59. Υπενθυμίζεται ότι οι πάροχοι που είναι ήδη ενταγμένοι στα Μητρώα Παρόχων της ΔΥΠΑ δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, παρά μόνο όσα δεν είναι σε ισχύ ή έχουν τροποποιηθεί.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δρόμοι στην Αθήνα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο των 310 εκατ. ευρώ που αλλάζει τον χάρτη των μετακινήσεων στη Δυτική Ελλάδα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά
αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»
«Φάνηκε από το βλέμμα του ότι ήδη ήξερε. Και από τις πράξεις του. Ήταν συνεννοημένο σίγουρα».
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»