Thumbnail
Ο άνδρας τσιμπήθηκε από τον σκορπιό την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής με οξύ πόνο.

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας νεαρός έπειτα από τσίμπημα σκορπιού στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο άνδρας τσιμπήθηκε από τον σκορπιό την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής με οξύ πόνο. Μάλιστα, το sinidisi.gr αναφέρει πως τα τσιμπήματα σκορπιών είναι πολύ συχνά στο Αγρίνιο, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ελέγχουν τους χώρους ,τα υποδήματα, τα ρούχα κλπ., καθώς σκορπιοί ,έντομα και άλλα αραχνοειδή εκτός από την ύπαιθρο είναι πιθανό να βρεθούν και εντός οικιών.

Μάλιστα, το sinidisi.gr αναφέρει πως τα τσιμπήματα σκορπιών είναι πολύ συχνά στο Αγρίνιο, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιβάλλον
Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε ερευνητική μελέτη για περιβάλλον και κοινωνική δικαιοσύνη
Η φωνή της εκπαιδευτικής κοινότητας στο επίκεντρο πανεπιστημιακής έρευνας για περιβάλλον, αειφορία και κοινωνική ευθύνη.
Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε ερευνητική μελέτη για περιβάλλον και κοινωνική δικαιοσύνη
κακοκαιρία, ΕΜΥ, άνθρωποι με ομπρέλες προχωρούν σε πλημμυρισμένο δρόμο
Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ με «πορτοκαλί» συναγερμό για Αττική και 8 περιοχές
Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα 26/1 - Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ για 8 περιοχές
Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ με «πορτοκαλί» συναγερμό για Αττική και 8 περιοχές