touristas
Εντοπίστηκε νεκρός 20χρονος κολυμβητής από τη Νότια Αφρική που αγνοείτο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κεφαλονιά καθώς ο 20χρονος κολυμβητής από τη Νότιο Αφρική που αγνοούνταν, βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Το Λιμενικό είχε ξεκινήσει έρευνες στις οποίες συμμετείχαν ένα πλωτό σκάφος του Σώματος, τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και ένας ιδιώτης δύτης. Το πρωί της Παρασκευής σηκώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Παράλληλα, γίνονταν έρευνες και από ξηράς από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Εν τέλει, το πρωί της Παρασκευής ένας ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του 20χρονου στη θαλάσσια περιοχού του Όρμου Σάμης ανατολικά της Κεφαλονιάς.

«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin», ανέφερε η μητέρα του σε μια ανάρτηση που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Inkefalonia.gr, ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
ΥΠΑΙΘΑ: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ για το ηλεκτρονικό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στη Γ' Γυμνασίου
Πρόσκληση 20,8 εκατ. ευρώ για το ψηφιακό e-ΚΠΓ στην εκπαίδευση
ΥΠΑΙΘΑ: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ για το ηλεκτρονικό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στη Γ' Γυμνασίου
Οικογένεια
Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη στη μέση παιδική ηλικία: Η επίδραση των γονέων και η αλλαγή των προσδοκιών
Κατά τη διάρκεια της μέσης παιδικής ηλικίας, η σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών μετασχηματίζεται ουσιαστικά
Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη στη μέση παιδική ηλικία: Η επίδραση των γονέων και η αλλαγή των προσδοκιών