Βιασμός
Ο δράστης συνελήφθη με παρέμβαση της ΟΠΚΕ

Σοκ προκαλεί ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό της Φθιώτιδας, όπου ένας άνδρας κατηγορείται πως βίαζε την σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ ενημερώθηκαν για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο συγκεκριμένο χωριό. Οι αστυνομικοί φθάνοντας εκεί, βρήκαν την σύζυγό του που κατήγγειλε τι συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι τους.

Συνδρομή της ΟΠΚΕ για τη σύλληψη του δράστη

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι ενώ την επιχείρηση για την σύλληψή του συνέδραμαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη. Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο δράστης με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του στη δικαιοσύνη.

Σοκαριστική είναι η κατάθεση της συζύγου του δράστη που ανέφερε ότι την χτυπούσε, την βίαζε ενώ χτυπούσε και τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληγές ενημέρωσης μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και περίπου 150 γραμμάρια χασίς.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτικά σχολεία
Στο επίκεντρο η σχολική στέγη: Έντονος προβληματισμός για την ασφάλεια και τις υποδομές των σχολείων
Παρέμβαση της ΑΣΓΜΕ στην ημερίδα της Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ για τα σοβαρά προβλήματα των σχολικών κτιρίων και τις επιπτώσεις τους στην εκπαίδευση
Στο επίκεντρο η σχολική στέγη: Έντονος προβληματισμός για την ασφάλεια και τις υποδομές των σχολείων