Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 70χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του
Ελεύθερος αφέθηκε ο 70χρονος στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του ότι τη βίασε δύο φορές κατά την τελευταία διετία κι ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν 5 ετών.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους όρους της μετοίκησής του από το κοινό τους σπίτι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Τι έγινε γνωστό για την υπόθεση

Ο ηλικιωμένος —κατά πληροφορίες— αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις χαρακτήρισε ψευδείς, τονίζοντας ότι όσα καταγγέλλει η κόρη του είναι προϊόν φαντασίας.

Φέρεται δε να ανέφερε ότι η 32χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως και έχει παρελθόν νοσηλείας σε ανάλογες δομές. Επικαλέστηκε ακόμη σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απειλής των γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κ.ά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουτσούμπας
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
«Οι νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνουν τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς»
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
ekab (2)
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών
59χρονη εκπαιδευτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε χώρο οικοδομής – Φέρεται να έχει βρεθεί και σημείωμα
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών