ναυαγος
Το ταχύπλοο του είχε βυθιστεί

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν επιβάτες του του Super Express μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, όπου αντίκρισαν έναν ναυαγό που βρισκόταν πάνω σε σωστική λέμβο σε θαλασσοταραχή.

Ο ναυαγός που «πάλευε» με τα κύματα πάνω στην κόκκινη σωστική λέμβο μεταξύ Τήνου – Μυκόνου έκανε νοήματα, ζητώντας βοήθεια από τους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στο πλοίο, οι οποίοι κατέγραφαν το απίστευτο περιστατικό με τα κινητά τους.

Ο άνδρας που βρέθηκε στη θάλασσα, ήταν σε ταχύπλοο το οποίο βυθίστηκε. Έγινε αντιληπτός από πλοίο της γραμμής που είχε αναχωρήσει από τη Μύκονο με προορισμό τη Ραφήνα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξέπεμψε SOS και το Λιμεναρχείο έδωσε «σήμα» σε παραπλέοντα πλοία για τον ναυαγό.

Τελικά, ο άνδρας που φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάζει το flash.gr, διασώθηκε από το πλοίο, παρά τους ισχυρούς ανέμους στη θαλάσσια περιοχή.

Ο ναυαγός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικές εξετάσεις.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλιούπολη
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Έκκληση για ψυχολόγους σε όλα τα σχολεία και αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα μετά το τραγικό περιστατικό με δύο τις μαθήτριες
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Μαρινάκης
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»
Η παραδοχή ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία «δεν προχώρησε» και τα νέα μέτρα ασφαλείας στα πανεπιστήμια
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»