astinomia-peripoliko
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε ίδρυμα θα οδηγηθεί ο 13χρονος

Σε ίδρυμα οδηγείται ο 13χρονος στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό 8χρονου.

Το αναμορφωτικό μέτρο της τοποθέτησής του στο «Παπάφειο» Ίδρυμα της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακρίτρια για τον 13χρονο που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν 8χρονο, στην περιοχή των Διαβατών.

Κακουργηματική δίωξη

Σε βάρος του είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βιασμό με θύμα ανήλικο, πράξη για την οποία απολογήθηκε σήμερα - παρουσία παιδοψυχολόγου - στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Ο ανήλικος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον 8χρονο (κάτι που προκύπτει άλλωστε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα κατά την εξέτασή του), τονίζοντας όμως ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση του θύματος, αρνούμενος την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη.

Κατά πληροφορίες δεν έχει διευκρινιστεί η χρονική διάρκεια της παραμονής του στο «Παπάφειο», θέμα για το οποίο αναμένεται να αποφασίσει η ανακρίτρια.

Για την ίδια υπόθεση, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία του παππού του 9χρονου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., είχαν συλληφθεί και οι γονείς του 13χρονου. Απολογήθηκαν στην ίδια ανακρίτρια για το πλημμέλημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Ναι» σε κριτική στον Τσίπρα, αλλά «αντίπαλός μας είναι η ΝΔ»
«Αιχμές" κατά της Άννας Διαμαντοπούλου από τον δήμαρχο Αθηναίων: «Οτιδήποτε άλλο είναι δώρο στον Μητσοτάκη»
Χάρης Δούκας: «Ναι» σε κριτική στον Τσίπρα, αλλά «αντίπαλός μας είναι η ΝΔ»
Νίκος Παπαϊωάννου
N. Παπαϊωάννου για 400.000 πτυχία πρώην ΤΕΙ: Γιατί δεν μπήκε η ρύθμιση στη Βουλή
«Χρειάζεται τεχνοκρατική συζήτηση» σημειώνει ο υφυπ. Παιδείας - Γιατί δεν μπαίνουν στα νέα πανεπιστημιακά τμήματα όλοι οι απόφοιτοι των ΤΕΙ
N. Παπαϊωάννου για 400.000 πτυχία πρώην ΤΕΙ: Γιατί δεν μπήκε η ρύθμιση στη Βουλή