dikastiria
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο δράστης καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 9,5 ετών

Ένας άντρας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 9,5 ετών που χτύπησε με σιδερολοστό και τραυμάτισε στο κεφάλι τον συνάδελφο και συγκάτοικό του, επειδή τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική που άκουγε στο κινητό του τηλέφωνο, στη Χαλκιδική.

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Νιγηρία εργαζόταν, όπως και το θύμα του -υπήκοος Σιέρα Λεόνε, σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαίων στην περιοχή «Καλύβες» Χαλκιδικής, ενώ διέμεναν μαζί σε δωμάτιο που βρίσκεται στον πίσω χώρο της ίδιας επιχείρησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ ο παθών εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πολυγύρου όπου νοσηλεύτηκε 12 μέρες για την αντιμετώπιση της σοβαρής κατάστασης της υγείας του.

Ο Νιγηριανός κατηγορούμενος στην απολογία του ομολόγησε ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους με αφορμή τη δυνατή μουσική που έβαλε ο συγκάτοικος του στο κινητό και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς δέχθηκε πρώτος επίθεση.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, με οριακή πλειοψηφία (4-3), για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ικυ
ΙΚΥ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Υπουργείου Παιδείας της Ουκρανίας για το πρόγραμμα Erasmus+
«Το ΙΚΥ λειτουργεί ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού τους Erasmus+ για τους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης»
ΙΚΥ: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Υπουργείου Παιδείας της Ουκρανίας για το πρόγραμμα Erasmus+
βιβλία σε σχολείο
«Πολλαπλό Βιβλίο» με διαδικασίες-εξπρές: Αντιδράσεις για τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα στα σχολεία
Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. ζητά την απόσυρση της εγκυκλίου, κάνοντας λόγο για προχειρότητα και έλλειψη ουσιαστικής προετοιμασίας
«Πολλαπλό Βιβλίο» με διαδικασίες-εξπρές: Αντιδράσεις για τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα στα σχολεία
απθ
Αντιδράσεις στο ΑΠΘ για την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ – «Κίνδυνος για την έρευνα και τα έργα»
Τέσσερα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης καταψηφίζουν την απόφαση, κάνοντας λόγο για υπέρμετρη αύξηση, ελλιπή τεκμηρίωση και αντικίνητρα στην ερευνητική...
Αντιδράσεις στο ΑΠΘ για την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ – «Κίνδυνος για την έρευνα και τα έργα»