ζακ
«Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο» διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου

Σε κλίμα έντασης διέκοψε η συνεδρίαση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh), ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανακοίνωσε πως η απόφαση για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη, που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για θανατηφόρα σωματική βλάβη, θα ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας Έδρας του ΜΟΕ έχει ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι όπως και πρωτόδικα, οι δύο κατηγορούμενοι επικαλούμενος ανάμεσα σε άλλα και το βιντεοληπτικό υλικό όπου οι δύο επιχειρηματίες φαίνονται να χτυπούν σφοδρά τον Κωστόπουλο λίγο πριν ξεψυχήσει στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος.

Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας -και την ανακοίνωση της διακοπής- επικράτησε ένταση, με αρκετά άτομα να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι μεθοδεύεται συγκάλυψη της δολοφονίας.

“Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο” διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ συγκεντρωμένοι φίλοι και αλληλέγγυοι της οικογένειας και του θύματος ξέσπασαν μέσα στην αίθουσα σε συνθήματα, όπως «η Ζάκι ζει τσακίστε τους ναζί». Οι κατηγορούμενοι χρειάστηκε να φυγαδευτούν από πλαϊνή έξοδο, ώστε να αποκλειστούν περαιτέρω εντάσεις.

Τι δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας

«Η σημερινή διακοπή της δίκης για τη θανατηφόρο σωματική βλάβη στον Ζαχαρία Κωστόπουλο, ενώ όλος ο κόσμος, και οι γονείς και η οικογένειά του περίμεναν την απόφαση, και αυτό έγινε για λόγους που αφορούσαν την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισορροπία που πρέπει να κρατά η Δικαιοσύνη στον χειρισμό αυτών των υποθέσεων, υπολογίζοντας το θύμα και την οικογένεια του θύματος» δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου, σύμφωνα με το Orange Press.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελληνιες
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή
«Γι’ άλλη μία φορά, η επιστήμη της Φυσικής παρουσιάζεται με απόλυτα στρεβλή εικόνα, αφού όλα τα θέματα αναφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν...
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή