ζακ
«Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο» διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου

Σε κλίμα έντασης διέκοψε η συνεδρίαση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh), ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανακοίνωσε πως η απόφαση για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη, που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για θανατηφόρα σωματική βλάβη, θα ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας Έδρας του ΜΟΕ έχει ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι όπως και πρωτόδικα, οι δύο κατηγορούμενοι επικαλούμενος ανάμεσα σε άλλα και το βιντεοληπτικό υλικό όπου οι δύο επιχειρηματίες φαίνονται να χτυπούν σφοδρά τον Κωστόπουλο λίγο πριν ξεψυχήσει στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος.

Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας -και την ανακοίνωση της διακοπής- επικράτησε ένταση, με αρκετά άτομα να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι μεθοδεύεται συγκάλυψη της δολοφονίας.

“Μας κοροϊδεύετε δεν αντέχουμε άλλο” διαμαρτυρήθηκε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ συγκεντρωμένοι φίλοι και αλληλέγγυοι της οικογένειας και του θύματος ξέσπασαν μέσα στην αίθουσα σε συνθήματα, όπως «η Ζάκι ζει τσακίστε τους ναζί». Οι κατηγορούμενοι χρειάστηκε να φυγαδευτούν από πλαϊνή έξοδο, ώστε να αποκλειστούν περαιτέρω εντάσεις.

Τι δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας

«Η σημερινή διακοπή της δίκης για τη θανατηφόρο σωματική βλάβη στον Ζαχαρία Κωστόπουλο, ενώ όλος ο κόσμος, και οι γονείς και η οικογένειά του περίμεναν την απόφαση, και αυτό έγινε για λόγους που αφορούσαν την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισορροπία που πρέπει να κρατά η Δικαιοσύνη στον χειρισμό αυτών των υποθέσεων, υπολογίζοντας το θύμα και την οικογένεια του θύματος» δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου, σύμφωνα με το Orange Press.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλεκτρικά πατίνια
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
Ασπρόπυργος - Ξεσπά η γιαγιά του 12χρονου: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια, να μη τα δίνουν σε παιδιά»
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
syntaxioyhoi_lefta1.jpg
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Σφοδρές αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τα ποσοστά εξαγοράς πλασματικών χρόνων στο Δημόσιο
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης
Κοβέσι απολαμβάνει υψηλής εμπιστοσύνης – Σκανδαλολογία και εκλογικές προθέσεις στο προσκήνιο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης