reuma_diak
Τη ζωή του έχασε ο εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ

Τη ζωή του έχασε ο εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ που έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

«H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

7ο ΓΕΛ Περιστερίου
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
Το 7ο ΓΕΛ Περιστερίου «απαντά» στις προκλήσεις της AI: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
education
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία 2026: Τελική ευθεία για τα αποτελέσματα – Πότε ανακοινώνονται
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα και πώς θα τα δείτε
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία 2026: Τελική ευθεία για τα αποτελέσματα – Πότε ανακοινώνονται