Νοσοκομείο
Η 30χρονη κατανάλωσε ποντικοφάρμακο θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της

Απόπειρα αυτοκτονίας με φυτοφάρμακο επιχείρησε να κάνει μία 30χρονη γυναίκα την Κυριακή, η οποία διαμένει σε περιοχή των Οινιαδών, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr αναφέρουν, ότι η 30χρονη κατανάλωσε ποντικοφάρμακο θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, για καλή της τύχη, συγγενικά της πρόσωπα την εντόπισαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή, παρέλαβε την 30χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Αστυνομικοί του Τμήματος Αιτωλικού μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη με την νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;