μαθήτρια Κρήτη
Αγανάκτηση στο χωριό της 17χρονης Νικολέτας και με αφορμή την κηδεία της

"Δεν βρήκαμε τίποτα κάτω από τη γέφυρα, ούτε αίμα, ούτε τίποτα", τονίζουν οι γονείς της 17χρονης Νικολέτας που έχασε τη ζωή της μετά από βουτιά θανάτου από τη γέφυρα της Σταλίδας, το μεσημέρι της Πέμπτης κι επισημαίνουν ότι δεν αποδέχονται την εκδοχή της Αστυνομίας, βάσει της έρευνας, για αυτοκτονία της μαθήτριας.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο πατέρας του κοριτσιού Γιώργος ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί ενώ ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και τίποτε δεν τους είχε βάλει σε υποψίες ότι κάτι συνέβαινε...Η 17χρονη είχε όνειρα, ήθελε να γίνει κτηνίατρος και θα πήγαινε για σπουδές στο εξωτερικό.

Ο πατέρας της Γιώργος λέει ότι δε βρέθηκε ούτε αίμα στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα και υποθέτει ότι ίσως κάποιο αυτοκίνητο τη χτύπησε και εν συνεχεία μετέφεραν το πτώμα. Η δε μητέρα της 17χρονης αναφέρει ότι το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα με έναν καθηγητή της που την έβγαζε έξω από την τάξη.

17χρονη Κρήτη

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα 

Ο πατέρας της Νικολέτας έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και έχει βάλει τεχνικό σύμβολο ιατροδικαστή. Ο πατέρας έμαθε για τον θάνατο της κόρης του στη 1:30 το μεσημέρι, ενώ όπως είπε εντόπισε το κορίτσι σε βίντεο βενζινάδικου λίγο πριν τη μοιραία πτώση, αφού το κορίτσι βρέθηκε με τα πόδια στη Σταλίδα, απόσταση δηλαδή από το σχολείο 2,5 χιλιόμετρα. 

Σημείωμα στο σπίτι ή πάνω της δεν έχει βρεθεί. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τις γραπτές εξετάσεις στο σχολείο, όπου έγραψε και έφυγε νωρίτερα από το σχολείο. Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό όσο την έψαχναν οι γονείς της. Υπάρχει μαρτυρία ότι είδε το κορίτσι να πέφτει από τη γέφυρα. 

Επιπλέον, η αδερφή της κάνει λόγο για μπούλινγκ που δεχόταν η Νικολέτα, όπως και η ίδια, όταν πήγαινε στο Λύκειο Μοχού. Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδερφή της είπε ότι τα παιδιά τής έκαναν μπούλινγκ και σε ταξίδι στην Τσεχία την είχαν αφήσει μόνη, ενώ υπήρχε διαμάχη και με έναν καθηγητή. 

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η μεγάλη αδερφή σπουδάζει κτηνίατρος στη Λευκορωσία και σε λίγες ημέρες θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο στη Λευκορωσία και η Νικολέτα.

Πάντως, από το ρεπορτάζ διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους, ενώ η 17χρονη ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα. Είναι μυστήριο για την οικογένεια πώς πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι, που ακροβατούσε στην μπάρα του ΒΟΑΚ, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. 

Αγανάκτηση στο χωριό της 17χρονης Νικολέτας με αφορμή την κηδεία της

Αναστάτωση αλλά και δυσφορία αποτυπώνεται τις τελευταίες ώρες στο Μοχό με αφορμή μια πληροφορία που έχει φτάσει στην τοπική κοινωνία και θέλει την οικεία Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου να αντιδρά στο να ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην κηδεία της 17χρονης κοπέλας το Σάββατο, λόγω των συνθηκών θανάτου της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, το κλίμα είναι τόσο τεταμένο στο κεφαλοχώρι που κάποιοι σκέφτονται, εάν η Μητρόπολη επιμείνει στην απόφαση της, ακόμα και να υψώσουν πανό που να εκφράζουν την αντίδραση τους στο Μητροπολίτη Γεράσιμο, χαρακτηρίζοντας τον «ανεπιθύμητο»!

Η οικογένεια του παιδιού, σα να μην την έφτανε η οδύνη και η απώλεια του παιδιού της, έχει να διαχειριστεί και αυτό το ζήτημα μέσα στον πόνο της.

Ας ευχηθούμε να επικρατήσουν ψύχραιμες φωνές και να μην χρειαστεί μέσα στο κλίμα απώλειας και θρήνου στο Μοχό να υπάρξει και ζήτημα διχασμού και όξυνσης…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλος
Κέντρο διώξεων εκπαιδευτικών η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά
Οι δύο νέες παραπομπές σε πειθαρχικό είναι κομμάτι της βιομηχανίας διώξεων που ξετυλίγεται όλο αυτό το διάστημα
Κέντρο διώξεων εκπαιδευτικών η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά
εκπαιδευτικοι
Αναπληρωτές: Η τελευταία μισθοδοσία και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας
Τι ισχύει και πότε θα καταβληθεί - Τι ισχύει στην περίπτωση αναπληρωτή που διορίστηκε (νεοδιόριστοι) την ίδια χρονιά
Αναπληρωτές: Η τελευταία μισθοδοσία και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας