Επίδομα συνοδού ΚΕΠΑ: Η άγνωστη παροχή που αυξάνει τη σύνταξη

Κοινωνία 0

Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Κανονικά από Δευτέρα τα χειρουργεία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βρέθηκε λύση για τα χειρουργεία στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Η διοίκηση του νοσκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησε στη μετακίνηση παιδοαναισθησιολόγου για την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών.

Έτσι, από την Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησής του, την οποία δημοσίευσε στο Χ και ο Υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε κινητοποιήσεις είχαν προχωρήσει οι γιατροί

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου είχε προηγηθεί διένεξη, με τους εργαζόμενους και τις ενώσεις από τη μια πλευρά και τη διοίκηση και τον Υπουργό Υγείας από την άλλη.

Οι γιατροί προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, ενώ ο Υπουργός υγείας ήθελε να βάλει στο παιχνίδι τους ιδιώτες

Οι εργαζόμενοι είχαν προκηρύξει απεργίες, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες και έτσι προχώρησαν σε στάσεις εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αναισθησιολόγων, της υπερεφημέρευσης και της εξοντωτικής εργασίας.

Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει δημόσια πως δεν θα διστάσει να απευθυνθεί στον ιδιωτικό τομέα, ούτως ώστε να αμβλυνθεί το πρόβλημα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία