paidi-nosokomeio
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγεία του 2χρονου κοριτσιού

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία με το τραγικό ατύχημα του 2χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει υποστεί εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του κορμιού της έπειτα από ανάφλεξη βενζίνης στην Θεσσαλονίκη που προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (29/5) μιλώντας στον ANT1 η διευθύντρια της ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, Ελπίδα Χοχλιουρού, όπου νοσηλεύθηκε αρχικά το μικρό αγγελούδι πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Η κ. Χοχλιουρού περιέγραψε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, όπου και πληροφορήθηκαν τι συνέβη. «Το Σάββατο το μεσημέρι λάβαμε μία κλήση για ένα 2χρονο παιδί με μεγάλη εγκαυματική επιφάνεια. Η αρχική ενημέρωση ήταν πως το 60%-70% του σώματος της είχε εγκαύματα», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση για να σώσουν τη ζωή της και μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» συνέχισε, συμπληρώνοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα εγκαύματα είναι σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του σώματός της. Τέλος, πρόσθεσε πως «το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντοπούλου
Βενεζουέλα: Αίτημα Κωνσταντοπούλου για σύγκληση της Βουλής
Επίσημο αίτημα προς τον Νικήτα Κακλαμάνη για άμεση σύγκληση της Βουλής κατέθεσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας - Τι αναφέρει στο μήνυμα της
Βενεζουέλα: Αίτημα Κωνσταντοπούλου για σύγκληση της Βουλής