revenge πορνογραφια
Tουλάχιστον 6 από τους κατηγορούμενους κατείχαν υλικό από τη γενετήσια δραστηριότητα με τις ανήλικες

Σοκ στα Ιωάννινα από την αποκάλυψη ότι οκτώ νεαροί Έλληνες, έξι από τους οποίους είναι ανήλικοι, καθώς και ένας ενήλικος αλλοδαπός, είχαν καταγράψει σε βίντεο τις ερωτικές συνευρέσεις τους με δύο ανήλικα κορίτσια και το υλικό κυκλοφορούσε εδώ και μήνες από κινητό σε κινητό.

Η αστυνομία ερευνούσε εδώ και πολλούς μήνες την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται συνολικά 9 άτομα ύστερα από πληροφορίες που αφορούσαν την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικα άτομα νεότερα των 15 ετών.

Λόγω των ερευνώμενων αδικημάτων και με γνώμονα, σε κάθε περίπτωση, την προστασία της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, κατά την έρευνα έγινε χρήση ειδικών ανακριτικών πράξεων.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων, προέκυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2024 μέχρι και τα μέσα Μαΐου, οι κατηγορούμενοι, από 15 έως 24 ετών, είχαν τελέσει κατά περίπτωση γενετήσιες πράξεις με ανήλικη νεότερη των 15 ετών και με ανήλικη μεγαλύτερη των 15 ετών.

Διακριβώθηκε ότι τουλάχιστον 6 από τους κατηγορούμενους κατείχαν υλικό από τη γενετήσια δραστηριότητα με τις ανήλικες. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση στην αρμόδια εγκληματολογική υπηρεσία.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syriza
Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση Interview: «Ψευδή τα στοιχεία, η ανοχή μας έχει όρια»
Αντιδράσεις προκαλεί δημοσκόπηση που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή – Καταγγελίες για αναξιοπιστία της εταιρείας
Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση Interview: «Ψευδή τα στοιχεία, η ανοχή μας έχει όρια»
Γκρεμισμένα κτήρια από πυραυλική επίθεση
Κατάρρευση της εκεχειρίας: Το Ισραήλ ετοιμάζει αντίποινα στο Ιράν – «Fake news» απαντά η Τεχεράνη
Καταρρέει η εκεχειρία Ισραήλ – Ιράν: Πυραυλικά πλήγματα, απειλές και προειδοποιήσεις για γενικευμένο πόλεμο (vids)
Κατάρρευση της εκεχειρίας: Το Ισραήλ ετοιμάζει αντίποινα στο Ιράν – «Fake news» απαντά η Τεχεράνη
Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα
Τέμπη: Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Προανακριτική για τον Κώστα Καραμανλή
Ποιοι βουλευτές συμμετέχουν στις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής με σκοπό την υποβολή πορίσματος για τον Κώστα Καραμανλή
Τέμπη: Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Προανακριτική για τον Κώστα Καραμανλή