17χρονη Κρήτη
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ. Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι» ανέφερε η αδερφή της κοπέλας

Σήμερα στις 12:00 το τελευταίο «αντίο» στην 17χρονη Νικολέτα, η οποία έκανε «βουτιά» θανάτου από γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Σταλίδα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Κοιμητήριο του Μοχού.

Σύμφωνα με το neakriti, διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους, ενώ η 17χρονη ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα.

Είναι μυστήριο για την οικογένεια πώς πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι, που ακροβατούσε στην μπάρα του ΒΟΑΚ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές. Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή.

«Η αδερφή μου δεχόταν μπούλινγκ»

Η αδερφή της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αδερφή της δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο.

«Ήμασταν σαν φίλες. Ήξερα ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά που δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ. Και εγώ δεχόμουν.

Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ. Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι. Θα πήγαινε στη Λευκορωσία και θα ήμασταν μαζί. “Ευτυχώς”, έλεγε, “θα φύγουμε” και είχε φτιάξει τις βαλίτσες της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη γέφυρα δεν πήγαινε κανένας, από μικρά, γιατί φοβόμασταν... Κάποιος τη χτύπησε και την πήγε εκεί...».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία των ΓΕΛ
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία των ΓΕΛ
Παράλληλη στήριξη, ειδική αγωγή
Παράλληλη Στήριξη: Περισσότερα Τμήματα Ένταξης, λιγότεροι εκπαιδευτικοί – Τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
Παράλληλη Στήριξη σε τροχιά ανατροπής – Τι σημαίνει η μεταφορά στα Τμήματα Ένταξης
Παράλληλη Στήριξη: Περισσότερα Τμήματα Ένταξης, λιγότεροι εκπαιδευτικοί – Τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς
Οδηγίες για Μετατάξεις αποσπασμένων εκπαιδευτικών στους Φορείς Ανώτατης Εκπαίδευσης
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς