17χρονη Κρήτη
«Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ. Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι» ανέφερε η αδερφή της κοπέλας

Σήμερα στις 12:00 το τελευταίο «αντίο» στην 17χρονη Νικολέτα, η οποία έκανε «βουτιά» θανάτου από γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Σταλίδα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Κοιμητήριο του Μοχού.

Σύμφωνα με το neakriti, διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους, ενώ η 17χρονη ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα.

Είναι μυστήριο για την οικογένεια πώς πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι, που ακροβατούσε στην μπάρα του ΒΟΑΚ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές. Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή.

«Η αδερφή μου δεχόταν μπούλινγκ»

Η αδερφή της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αδερφή της δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο.

«Ήμασταν σαν φίλες. Ήξερα ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά που δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ. Και εγώ δεχόμουν.

Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ. Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι. Θα πήγαινε στη Λευκορωσία και θα ήμασταν μαζί. “Ευτυχώς”, έλεγε, “θα φύγουμε” και είχε φτιάξει τις βαλίτσες της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη γέφυρα δεν πήγαινε κανένας, από μικρά, γιατί φοβόμασταν... Κάποιος τη χτύπησε και την πήγε εκεί...».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι στο Δημόσιο
Νέα προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους
Microsoft, Υπουργεία και ΕΚΔΔΑ ενώνουν δυνάμεις για να καταρτιστούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι σε Τεχνητή Νοημοσύνη και κυβερνοασφάλεια
Νέα προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους
σεισμος
Σεισμός στην Ήπειρο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ιωάννινα, Δωδώνη και Παραμυθιά
Ο ισχυρός σεισμός των 5,3 Ρίχτερ προκάλεσε ζημιές σε κτίρια και κινητοποίησε τις αρχές – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας
Σεισμός στην Ήπειρο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ιωάννινα, Δωδώνη και Παραμυθιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής για την Πυρηνική Ενέργεια στο Παρίσι
Μητσοτάκης: «Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πυρηνικής ενέργειας»
Τη σύσταση διυπουργικής επιτροπής για τους μικρούς αντιδραστήρες προανήγγειλε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης: «Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πυρηνικής ενέργειας»