Thumbnail
Και τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Δύο τραγικά ατυχήματα συνέβησαν στην Εύβοια μέσα σε λίγες ώρες, καθώς δύο μαθητές έπεσαν από το μπαλκόνι και μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Οι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 16 ετών, δεν κινδυνεύουν στην υγεία του ενώ, οι γιατροί τους έκαναν μια σειρά από εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά. Στο πλευρό των δύο μαθητών, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς τους, που ήδη έχουν καταθέσει όλα όσα γνωρίζουν, στους άντρες της αστυνομίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5/2024) γύρω στις 15:00, στο Γυμνό Ευβοίας, κάτω από συνθήκες που εξετάζει το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ένας 16χρονος μαθητής έχασε την ισορροπία του, ενώ βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του στο 2ο όροφο πολυκατοικίας, πέφτοντας στο κενό.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο ΓΝ Χαλκίδας. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr το βράδυ της ίδιας ημέρας, γύρω στις 23:00 στην περιοχή του Αφρατίου Χαλκίδας στην Εύβοια. 13χρονος, έπεσε από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν χτύπησε σοβαρά, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και παρέμεινε για νοσηλεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διακοπές
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πόσο θα κοστίσει το ταξίδι σε δημοφιλής ελληνικούς προορισμούς
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Στεριανές, παραθαλάσσιες αποδράσεις και πόσο θα κοστίσουν
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πόσο θα κοστίσει το ταξίδι σε δημοφιλής ελληνικούς προορισμούς
Τεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη: Μεταφράζει την εγκεφαλική δραστηριότητα σε λέξεις
Η συγκεκριμένη δυνατότητα της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να διευκολύνει την επικοινωνία ανθρώπων που δεν μπορούν να μιλήσουν
Τεχνητή νοημοσύνη: Μεταφράζει την εγκεφαλική δραστηριότητα σε λέξεις