ΔΟΥ Χαλκίδας
Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι επίορκοι εφοριακοί και οι συνεργοί τους στη Χαλκίδα - Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί μια δικογραφία 5.000 σελίδων

Προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι πέντε εφοριακοί και δύο ιδιώτες, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στη ΔΟΥ Χαλκίδας και εκβίαζε επιχειρηματίες, προκειμένου να απολογηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, σε βάρος τους έχει σχηματιστεί μια δικογραφία που αριθεί 5.000 σελίδες. To οργανωμένo κύκλωμα που δρούσε στη ΔΟΥ Χαλκίδας με κεντρικά πρόσωπα την 50χρονη προϊσταμένη της Υπηρεσίας, τον 52χρονο υποδιευθυντή και βραχίονες τρεις υπαλλήλους, έναν λογιστή και μια 56χρονη που εκτελούσε χρέη διεκπεραιώτριας, ξεδιπλώνεται μέσα από το διαβιβαστικό των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ., που μετά από έρευνες πολλών μηνών κατάφερε να το «ξεδοντιάσει» και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους επίορκους υπαλλήλους.

Μια καταγγελία στα τέλη Νοεμβρίου 2023, ήταν αυτή που κάρφωσε στις αρχές την «ομάδα της διαφθοράς» στη ΔΟΥ Χαλκίδας, που έβαζε στο μάτι τα θύματα της και απαιτούσε εκβιαστικά «φακελάκια» πολλών χιλιάδων ευρώ, έτσι ώστε όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαβιβαστικό, να μην μπλοκάρουν τις επιστροφές και να μην εισπράττουν τις οφειλές ως πρέπει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα